Recap After Use

How did I end up here?

2007. március 11. 21:30 - barzoj

Albi hangulat. Elfogyott a méltatlankodásom. A többiek tévéznek, én tökölök ezzel a...nahh miez is? Esztétikai tapasztalat, phüjj. Szóval albi hangulat. pihi ágy, sok cédé és mini disk! nagyon színes ez a szoba, én meg nagyon szeretem! Most jó lenne Andantét hallgatni,de Koncz Zsuzsával vígasztalódom a Jútúbon. Holnap fél tízre emberségesen kéne kinézni és a D épületben lenni, ha végre megéljük a fotókiállításomat nagyon boldog leszek!

Aztán meg holnap lesz retro buli a hegyen, a jakabhegyen. MEgyünk! közel van...nekem meg nyakkendőm is vanhozzá. Na azt még nem találtam ki,hogyan fogom megkötni,dehh max házalok majd a nyomorommal, a szomszédban bizti tudják, és hát mindig jó dolog új embereket megismerni :)

Most épp mackó alsóban zoknitlanul kapucniban ücsörgök és az ablakon bámulok kifelé. A délutáni rosszullét miatt nem merek kimenni futni, pedig már nagyon kéne...hiába mára csak hasizom marad...egyébiránt szobatársnéval lehet ,hogy jövöhónaptól befektetünk egy havi konditerem bérletbe, miért is ne? Amúgy is már félek az elvastagodástól és igazi edzéseim nem voltak már évek óta...

Albi hangulat, a hajsimító befigyel a polcon meg az aksi is, mosnom kellett volna de hülye fejjel elfelejtettem. banyek lehet hogy most nekiállok,mert szerdán utazom dehh nincsen is tiszta cuccom...sok...végülis addig Bergman, filmen vagy bötűkben...ráérős albi hangulat...kicsit otthon érzem magam.

Szólj hozzá!

2007. március 11. 13:20 - barzoj

Megint itt, a Nagy Kérdések hazájában. Nem megy a standin on the edge...ne lökdössetek! Namost akkor válasz út. Mindkét felé fel kell adnom egy jórészt magamból. Nem vagyok megalkuvó! Nem vagyok eladó! És sajnos nem vagyok nem, én mindig igen vagyok és ez a baj!

Tegnap egy új baráttal beszélgettem, miskolci a srác és nagyon érti a dolgát, elmagyarázta mi hogy működik a hit vilálgában... én meg össze lettem zavarva, ugyanis a túl oldalon meg teljesen mással jött egy teljesen más alak... akkor most melyik az én utam?Az élet nem lehet olyan egyszerű mint ahogy lefestették.

Puminak meséltem a szigetemről...most mennyire jó lenne,ember és Isten nélkül kókuszt zabálni és homokban feküdni. Kecskéket nevelnék...megtanulnék mekegni. Francba az egyetemmel, meg a mindig okosabb emberekkel...Nem fogok névjegyet osztogatni. Kedden hazamegyek és hallani sem akarok ezekről többet. Leszarom ha homokba dugom a fejem! Minek mindíg mindent tudni? Miért hagytam otthon az ajándék könyvemet??? Most se Bergman se a Próféták nem bírnak megvígasztalni. Ez nem is "fáj" érzés, ez böködő érzés, de elegem van az elvárásokból. Engem az érdekel hogy mit ígértem magamnak ötéve. Tessék hát ki lettem lökve. marad az egyhelyben rohangálás. ÉS magam rágása. (nem érdekel hogy sokat agyalok!!!)

Igen, határozott érzés...haza akarok menni!haza, mert még azt a kurva filmelemzést sem tudom megírni, haza mert most ideges vagyok! beugrott: Dóri! hasonló baja volt tegnap...elért a front! Most beszélni fogunk!!!

Szólj hozzá!

2007. március 10. 17:09 - barzoj

Itt ülök CSajsziéknál (Zsuzsi+Lilla) itt van még Dóri is, nem mosolyog... Viccis nap! Csak úgy záporoznak a hírek az éterben. Jányok csacsogank, röhögcsélnek. Kapom a szépi üziket mert ma van a napom :) csak az a hülye mókusos felejtette el... pediglen most fontossá vált a dolog! Ő volt a legjobb aki boldog nőnapot kívánt, nőnapon...ilyen körettel még senki nem mondta! Így nem! Szóval megint csak ülök, ülünk...várunk...tipikus lányos cselekedet. Intrika,eső, nevetünk is,de olyan érzésem van, lehet bármennyire is rossz a sorsunk, ez itt ,velünk már így marad! Vígasz is meg jó érzés is...meg vicci is és végtelenül megnyugtat! Határozottan jjó kedvem van és nem szeretnék ezen változtatni, a pletykák ellenére sem...

az utcán minden szürke, itt lámpa, csajszik...ide írtam a hangulatot...itt is marad, meg velünk is, azt akarom,hogy olyanos hangulat legyen ami ott lesz ahová magunkkal visszük!

Szólj hozzá!

2007. március 09. 23:26 - barzoj

Öröm,öröm,öröm! Szobatársnéval Barlangot nézünk mindjárt... Ma vettem egy rakat cuccot :) A holnap még ködbe vész ,de rólam elnevezett nap lesz :) Van egy rakat film amit meg kéne néznem. Nekiállhatok! jahh meg Márkusnak is megírom a háromoldalas homokos asszonyt :) megyek túrok valami kajcsit...a mai mozi lefárasztott!

Szólj hozzá!

Ildi és a férfiak

2007. március 09. 10:55 - barzoj

Tanultam... most nem várok.

Ez annyira jellemző, okát a múltban kell keresni...neki szabad...miatta gyászoltam. Most egálban vagyok a világgal! Bár a nap azért süthetne. Önbizalom és egyéb önnel kezdődöket kiszedem az ágy alól és leporolom... nem nem,eszembe se jut tovább gondolni. ESztivel nagy szemekkel néztünk egymásra: Most mivan?....Vicci élet!

Más nem meglepő dolog nem történt... sorban állás, nemtehetek róla,használható vagyok...biztos lesz böjtje, viszont egyelőre még mosolygok azon amikor Zsanett cinikusan megjegyzi: Hajj, Ildi és a férfiak!

Szólj hozzá!

2007. március 07. 10:14 - barzoj

Önértékelési problémák? Már mindjárt reggel, a fejem nem fáj, problémája van....az az öntértékelési fajta,. Fájdalmas az igazság, hát hazudni hazudni hazudni...

A legek és a nem elegek, mind szögek a koporsómban. (kár hogy a hamvasztásra szavazok) Ha el is vágódnék pofonoktól, kavicsoktól, banánhéjaktól vagy botlásból, mindig talpra igyekszem. (leszámítva azt az egy év heverészést, de az súlyos volt...)

Szóval nekem most a hegyek között a helyem... nem is olyan sokára!

Hát ha én aztán nem vagyok elég, nekem van elegem! Tudom mi a legteteje, tudom kiknek mi volt a véleményük és pontosan tudom ,hova is szeretnék kilyukadni...Rien á faire! Ennél többet ugyebár nem hozhatok ki belőlem.

Szólj hozzá!

2007. március 06. 16:37 - barzoj

Cserbenhagyásos gázolás történt valahol Pécs és a tudatom között. Nem baj4 a kedvem valami megmagyarázhatatlan okból még is nagyon jó, nem haragszom, nem fáj semmi, és az egyetlen dolog amire várok (a csodán kívül) az a pizza amit most rendeltem. A nap berikít az ablakon, lehet ez a vidámság titka. Nem vagyok egyedül és vár rám egy kétes eredetű film, ami kötelező de meg adom az esélyt neki...

Ma láttam egy sast, próbáltam lekamerázni de nem sikerült túl jól.

Egy hét múlva utazom...nyárközepe óta nem voltam ott ahová készülök.Családdal, kutyával, Lilóval. Viszek nekik egy csomó filmet, életem csodáit!!!

Jé itt egy csoki...mmiket nem találok az íróasztalon. Ismét beindul a kiállításszervezés! Végre megrendezzük, az én első fotókiállításomat!!! (büszkén hümmög...hümmhümm)

Szóval ideje elbújni...begombolkozni...azonosulni...színpadra állni...emlékezni...szaladni.

 

Szólj hozzá!

2007. március 05. 21:40 - barzoj

Mit is írhatnék? Elfogyott... az értelem most ugrott ki a negyedikről! Holnap megint hosszú kedd! De már nyílegyenes hajjal! Ma nagyon vicci filmet néztünk filmklubban...All that heavens allow...

most sétálok egyet...sztem ráveszem Borz urat is!

1 komment
süti beállítások módosítása