Recap After Use

How did I end up here?

2007. március 25. 22:06 - barzoj

"We've come a long long way together
Through the hard times and the good
I have to celebrate you baby
I have to praise you like i should"

Szólj hozzá!

2007. március 25. 14:02 - barzoj

Boldog vasárnapot! Hozzá kellene kezdenem a logikához, de nem tudok nem oda figyelni a napsütésre, sajnosszerencsére az ablakból mindent látni ráadásul Erika tegnap átküldte az új Hillsongot : olyan szép. Már okultam is belőle/miatta, tegnap jót beszélgettünk erről. Kis lelki észak és dél között :)

Nem tudom begyújtani a sütőnket, szóval a pizza csak marad mirelit. Annyira jellemző,dehh ez így nem mehet tovább!!! Ha hazaérkezik szobatás ráveszem ,hogy tanítson. Először mondjuk az életmentő rántottára, aztán majd nehezítünk... Így kiegészülhet a vásárolni valóm és nem lesz elég a műzli,tej,magoskenyér,vaj felállás. Reformkonyha kell, a vicci az hogy nekem minden reform :)

Aztán a ma estére betervezett futást már semmi nem gátolja! Gyönyörű időnk van, ha nem kezd el zuhogni akkor bizony megkerülöm azt a bizonyos garázsos pályát. Lassan eljön az április is. Nem nem félek, nemkicsit! Az alkalmassági vizsgák,hmm. Igazából csak vizsga, sajnos a többesszámot ki kell érdemelni. Bár kapartam némi tudást, mire lehet majd elég? Fáj ,hogy ki fog derülni.

De addig is koncentráljunk a boldog hazatérésre, Erika már szervezi a programokat, és Úrég! LE kell tennem a forgalmit, nem sokára lesz jogosítványom! PEdig már sok telt el a rutin óta, el is felejtettem ,hogyan indul Iván. De bízunk Oktató mindenttudásában, és mindent tudni tanításában...

Most pedig következzésk még egy Chaplin film meg még kettő másik...

Szólj hozzá!

2007. március 24. 12:42 - barzoj

Köszi Bandi! Okos vagy, de én azért el szoktam hinni amit a Márkus mond...

Tegnap szép csendben vagy épp nem csendben ,de betintáztunk Dóriéknál. Megéltem legjobb eddigi ottalvásomat is. Felkészülök egy újabb eső-túrára, főzünk de még nem tudom hol,szerintem még ők se tudják.

Fura hangulatú tegnap. A legkényelmesebb házibuli mert pizsi gatyában voltam végig (elázott a farmer),és megmondták ,hogy nem vagyok kényszeredett mitöbb szimpatikus is vagyok.

Fel kell tűznöm a hajam, útjára kell bocsátanom a megszáradt krumplipürét és be kell kicsit süllyednem ,hogy bírjam még talpon. Nagyon szar idő van. nagyon. nagyon. on.

Szólj hozzá!

2007. március 23. 16:48 - barzoj

Sokadszor is nekifut a mainak...halmozottan írásképtelen.

Szakad az eső, szobatás elment. Nem tudom lejátszani a Ragyogást, ez is kimarad. Dóri átugrik tán kezdünk magunkkal valamit és kimoccanunk mulatni. Egy barzojt ragasztottam a gépemre, túl szép balkéz-támasznak. Ma anyukával és apukával beszélek vala az éterben (MSN), nem fenyegetés gyanánt de előterjesztettem töb mint egyheti otthontartózkodásomat. Hát pestijeim, jövök! MEg mennék is, most, mondjuk a plusba de olyan ratyi az idő hogy inkább sztéj ándör thö blankit (Stay under the blanket) a szép pirosfekete kockás alatt.

Tegnap szobatás szülinapjára koccintottunk, vigyorogtam mint tejbetök de sokat nem fogtam fel a dologból , lefárasztott a Bohém élet (Chaplin első rendezése), meg az étlen szomjan kujtorgás a városban...

A mai küldetés is teljesítve: takarítottam! Mitöbb nosztalgiáztam: legújabb szerzemény (régiúj,de új mert tegnap vettem) Eszeveszett Birodalom. (kuncog) Mert a fulladás kerülgetett a Media Marktban,dehh megleltem a Disney polcot és mint aki airwawest nyelt egyből fellélegeztem. nem hallgatok érzelem-buta emberekre!

 

1 komment

2007. március 22. 00:39 - barzoj

Felejthető este... hazafelé letapostam a mohákat, így mohányival lettem magasabb. A csillagokat néztem,és azon gondoltkodtam, ők vajon látnak engem? Végig trappoltam a hangos aszfalt lemezeken, nem érdekelt ,hogy zajt csap. Most az egyszer dörömbölt a léptem. Nagyon nyűgös voltam ma este,ide menjünk oda menjünk. hisztiztem mint egy kis gyerek. Holnap vagyis ma pedig beszélnem kell állványról. Jelen pillanatban csak halvány képzeteim vannak az eseményt illetően. Nekem akinek mindig van határozott elképzelése.

A zöld neon fény alatt a legegyedebbül eszegettem meg a hamburgeremet, levegőre volt szükségem mert lent fojtogatott a mindenféle mesterséges légnem. Alakok jöttek-mentek, végig mértek, volt aki mosolygott én meg fapofával ettem az előzőekben vita által kiérdemet hambit (- nem nem kínálhatsz meg sajtburgerrel, amikor hamburgert kértem- mondtam a legrosszindulatúbb arckifejezésemmel rózsaszín fölsőben, kockás nyakkendővel), egy angol srác mosolyogva mért végig amég a szendvicsemért küzdöttem.

Végül ráuntam az egészre, megállapítottam ,hogy nincs sok értelme maradni, így elindultam haza. Az LGT a fülembe sírta : "az vagy nekem mint csendnek a szó..." én meg csak maflán hallgattam és azon gondolkodtam ,hogyan fogom ezt angolul mondani. Mondeni és kérdezni, ezek a legfontosabbak rám nézve, és ne érdekeljen többé a kis híd melyen álltunk ,és a képek amik rólunk odavesztek. Nincs istálló, nem fogad be senki, ridegtartásban kell élni. Meg van a maga szépsége, például mindig látni az eget, mindig közel kerül hozzád valaki,mindig sok a lehetőség. DE ha fúj a szél,nincs menekvés.

Az én sivatagom. Hát itt vagyok, ide nem jön hideg szél,ide nem jön semmi. De nem rossz a minden nélkül.Talán kinövöm talán nem. Betintázva készségesen vállalom mindkettőt, de most lemondok a korán kelésről. Van mire gondolni álmatlan éjszakákon,van mit mesélni az otthoniaknak, nincs mit érezni ha egyszer homok vesz körül, nincs mit tenni ha az ember lánya ide kényszerül.

Szólj hozzá!

2007. március 21. 15:23 - barzoj

És huszadszorra is belazulok Paul Wright - Walking on water nevű zenéjére... alvás és nem alvás foszlányok. De a nem alvást jobban szeretem. most.

Hajat kéne mosni,egyenesíteni. aztán este szakest. Alig várom ,hogyBandi beszóljon. megint. de már csak azért megéri nyakkendőt felvenni :)

Túl készültem,mert készen van: prezentáció,könyvolvasás,egy kötelező film. holnap fotózok, megpróbálok úgymond. kiállítótársat fogom megörökíteni,haszar lesz rásegítek fotosoppal. (ma fonetikusan írom a szavakat, nem vagyok béna nyugi).

A MArtini elveszi az étvágyat. nem vagyok éhes.

"She wakes up and takes up her surfboard heads out out
from the seashore and from the world where she lives.
She's got no fears or worries at all right there just
the smell of salt water that's in the air and the sunrise.

She's walking on water, she's walking on water "   erősen én ihletésű :)

Szólj hozzá!

2007. március 19. 22:02 - barzoj

A Pityergő teve története....szeretnék egy két pupú tevét, vagy csak felülni egy olyanra...fehérre :)

Senki nem akarja megnézni velem a Híd Therebitia földjére c. filmet. Itt mindenki szerzői filmes, utálják a meséket...Mind álomgyilkosok,nade mindegy. MAjd megyek egyedül, úgyis csináltam már ilyet. hmm.

Szobatás mosakszik, megnézzük az Edisont... Morgan Freeman, ez a mentsége :)

ma Zsanettalkrumplipürét készítettünk...merőkanállal lehet csak kiszedni az edényéből , és tej íze van--- maradt a husi, és a mosogatás. ja meg a jó kis otthoni zakuszka: rágyógyultunk. Ennyit a szakácstudományunkról, egy kurva zacskós krumplivackot se bírunk elkészíteni...

1 komment
süti beállítások módosítása