Recap After Use

How did I end up here?

visszarángat a muszáj

2007. április 15. 15:55 - barzoj

Vagyis ideje bepakolni, egy vagy két hét, magam sem számolom már. Csak az állomásig nehéz, aztán csacsi a csajszikkal: máris jobb! Fél11re a célállomáson,sötétvan.

Az utolsó lélegzet visszafojtás az utolsó sikoly előtt. (jé ez nem is sikoly, ez olyan , amikor nehéz valamit elengedni). ?Mi fog történni? Léééélegzetvisszafojtva várom. Mit kell elfelejteni? Akármit is, könnyű mert eltűnt az összes kép. Az emlékek emlékének halovány sziluettje, melyet ott felejtettünk egykét közösen látott filmben, egykét elfelejtett nyálfoltban, egykét biztonságérzetpercben. Mellkason szuszogás,leizzadás,Kertváros. nincstöbbé. Akkor mégegyszer: mi lesz? Ki tudna ígéretet tenni? Nekem nemszabad!Furcsa-e, hogy eképp írok? Nem. Megszabadulok a bőröndjeimtől. muszáj.

Ugyanolyan  muszáj mint előszedni a másik bőröndöt amibe belekerülnek a ruháim, ez a két hetem, és a nagy nagy nagy filmpakkom! A többi nem rajtam múlik. Pilleszerű csatangolásba kezdek, még vadászni sem kell rám.

Szólj hozzá!

2007. április 14. 16:01 - barzoj

Nemis olyanfáradt...de igen! Illem minden szinten. A Hamlet folytatását sem rám fogják bízni. Saztán? Végre itthon, holnapig. Aztán esti vonat kiábrándultakkal. Albi hangulat és már ennyi is. Nyugi csak vetítek. Laterna Magica, Életem Magica...ennél a résznél ki lehet menni pisilni. Szerencsére nem nagy a zuhanás tízcentiről. Marad még 155.

Ha nem hívnak vissza akkor is szereztem nekik egy és két vidám percet...egyet, talán.

Szólj hozzá!

2007. április 10. 04:46 - barzoj

A gyümölcs napot különböző okok miatt elhalasztjuk. Többekközött húszperc múlva indulok, hogy elélrjem a félhetes pécsi vonatot. Nem akartam lemenni ,de ha már úgyesett ,hogy nagy buli lesz és órák is lesznek hát talán ott a helyem. Mitöbb így még időben odaadom a lakbért és meglátogatom a lentfelejtett cuccaimat is. Lilo itthon marad. Holnap jövök. MEgint egy spontán mileszebből :)

Szólj hozzá!

Donnie Darko

2007. április 09. 17:31 - barzoj

 

Már láttam, még régebben. Akkor jobban is értettem, mert éreztem. Ma? csak haragudtam magamra, hogy olyanná váltam amilyenné sosem akartam. Van megoldás, van visszaút és nem gondolom bűnnek. Hát legalább marad még egy Svájc ezen a földön. Különben sosem fogok jó filmeket készíteni, különben sosem.

Tudom miről szólt ez a film, de már nem tudom mit mond nekem,vagy csak nem tudom akarni ,hogy mondjon valamit. De elgondolkodtat és ennek örülök. Sorra nézem a furcsa és régi filmjeimet, szeretem őket. Tegnap nem tudtam igazán jó filmet mondani amikor egy erőszakos ember kérte tőlem. Visszamenőleg a válaszom: Donnie Darko.

Szólj hozzá!

2007. április 09. 01:38 - barzoj

A megint nem alvás...nagyokat hallgatás. Megkezdem utolsó hetemet az itthon töltött kettőből. Hát. Télleg nem volt csokinyuszi,de volt gyümilé. Ha már a c-vitaminnál tartunk : kedden gyümölcsnapot tartok! Muszáj lesz,böjt lesz és glükóz szüret.

Lejár az időkorlát...lejár a szavatosság, az enyém is. Mediterrán még visszahozhatná, szebb napokon hozza is. kicsit.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása