Recap After Use

How did I end up here?

"Itt fekszünk vándor..."

2007. május 20. 14:25 - barzoj

Igen moziban voltam! Nagyi , anyu apu meg én... 300.

Hogy mért nem volt ez a film akkor amikor én görög történelmet tanultam? Gyűlöltem a töriórát, mer' hogy az olyan uncsi! De így! Ó jaj, ilyen filmekért érdemes moziba járni. A mozi, szerelmem!

Azt gondoltam , hogy majd nagy sok és csuda dolgot írok ide, de nem akarok! MErt ha leírom, talán elszáll a nagy érzés! Ezt a filmet látnom kell mégegyszer! Annyi minden van benne, és az a sok rekedtes hang!

Rávett ,hogy előszedjem a régi törikönyvet és tisztázzam a félreértéseket, szóval akkor tudom már ,hogy Dareioszból három is volt és összekapcsoltam Alexandroszt és Leonidászt is, cirka 150év, de tudom már ,hogy mi történt akkor! Egyefene megbocsátok a történelemnek és olvasmányaim (biosz film) között végre helyet foglalhat a múlt-tananyaga is...

Szólj hozzá!

2007. május 14. 22:51 - barzoj

Najó. Akkor most: elég volt! Nem sunnyogva hanem hirtelen és mostantól...így volt vége. Ha semmi legyen semmi igazán! Ezentúl ha félek, nem indulok haza egyedül, vagy nem alszom ott, vagy épp ott alszom. mindegy.

A vasárnap esték: miben is higyjek? szerelem: manapság giccsbe hajlik, számomra egy rózsaszín lufi nem illik a sivatagomba. nincs még itt az ideje, a juliaregényeknek meg már leáldozott! Az enyém jóízléssel íratik! Aztán: mesék - az örök menekülő út, mindegy hogy a gyűrűt viszik vagy varázspálcával hadonásznak, majdnem húszéve ,hogy engem meghatnak!Lassan felépül a saját díszletem. Hiszek még valamiféle makettben ami jön ha majd nagy leszek. Amit mindig megtörök és megragasztok, így lesz életté az életem. Ha már családanyaként végiglovagolom a 66ost. Mert ha úgy élem meg ahogy most elképzeltem: hát megéltem minden boldogat amit valaha is álmodtam és a világ leg-emberekén szórnak majd szét , a romantika kedvéért mondjuk a Grand Canyonban.

Úgy tűnik , tisztán látom az elejét meg a végét. A közepe az igazi térdremgegés : hogyan jutok Aból Bbe, főleg ha nincs több C kivéve egyet.CANADA remélem nem véletlenül hordozza magában a can szócskát. Belém vésték: I can...Maradjon ez vígasztalásul a nagynagy bizonytalanságban.

A legfontosabb hiszek kérdést meg már megvitattam. Felesleges a többi tárgyalás, a kételyeket köszönjük meg a történetben a Rossz Srácnak. Éppen csak akkora kerítéseket építek amik megvédenek, és úgy ,hogy belülről nyithatóak legyen. Nahh. Hiszen volt már rosszabb, és biztos lesz még jobb-

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása