Recap After Use

How did I end up here?

Az örökelégedetlen beteg oroszlán

2007. augusztus 04. 13:44 - barzoj

Bár már kapott teljes bejegyzést, ő mindig akkor kezdi el amikor más már befejezte, nem így az ivást. (azt már csak abbahagynia kéne - hisz az oroszlán máj afrikai , és nehezen bírja az európai farkasok erős löttyeit)

Na nehogy azt mondják , hogy én elrontok vagy megfojtok bármit is amiből lehetne valami, valami vagy egy valaminek tűnő dolog. A valamik veszélyes dolgok amig még fiatalok egyébkén ha már igazán sínen vannak akkor bizony a világ legmókásabb és legélvezetesebb dolgai. Ilyen valamiből nekem régen volt már normális. És ez sem úgy indult.

Az oroszlánszag a kollégiumban és a csalódottság a lelkemben. Nekem aznap este a Rákban kellett volna lennem, de közelebb laktam a Borzhoz aki meg mégközelebb az oroszlánokhoz, főleg a szőkéhez. Én igazán nem tehettem róla, sem arról hogy mi történt sem arról ,hogy ő szerelmes volt (nem Borz) végképp nem arról , hogy nem belém. Aztán valahogy a második féléves életem egy részévé vált. Nem ketrecben tartják , így azt csinál amit akar. Ő leginkább búslakodott, éshogy ez ne látszék rajta csakis éjjel keresett és csakis éjjel mutatta meg magát a városnak, én meg csak úgy vele voltam mint a legártatlanabb oroszlánkedvelő aki még hitt a valamikben. Rosszul tettem?

Végül talán csillapodni látszott a fájdalma és feltámadt benne a hajlandóság, az oroszlánok végsősoron macskák és a számukra fontos személyek onnan tudják,hogy  fontosak , hogy a macskák(a nagyok is)  keresik őket. Nekem akkoriban nőtt az árfolyamom, nem tudom ,hogy hittem e neki vagy csak hinni akartam , de mindenképp kész voltam arra ,hogy egy oroszlán lakja be a valamiknek szánt helyet... Már a lakhelye színét is kiválasztottam , sőt az esetleges lakótársakat is eltávolítottam mikor a déli szél eltűnt , hideg lett és fújt az északi. Ő nem keresett többé. A hely üres maradt, megfájdult igen azokban a napokban pokolian fájt és sietve megtelt keserűséggel hitehagyottsággal és rém sok csalódottsággal.

Ha egy oroszlán befejezetlen nyomot hagy benned, nem tudsz tovább lépni. Én sem. Pedig aztán próbáltam, próbálták velem mások is, de az exbarátokkal kavarás és esély adás a szánalmas alakoknak akik csak oroszlánok akarnak lenni, nos nem bizonyult sikernek. Elszonytolódás címen megrettentem mindenféle kis és nagymacskától, és kisidőre  süni lettem, vagyis inkább egy hatalmas tarajos sül!

De a próbálkozás meghozta gyümölcsét, bára helyet nem lakta be senki, én kezdtem jobban lenni. Mire ő valahogy visszatalált persze nem egészen, én meg halálra rémülten kapkodtam a nemlétező kézikönyvemért : most mit csináljak? Éreztem , hogy szeretnék esélyt adni, szeretném ha nem maradna bennem komplexus az oroszlánok iránt, viszont a sértett büszkeségem és a barátok egy része óvott bármiféle önkiszolgáltatástól és bosszút rebesgetett.

Én nem vagyok az a fajta. Mindig a csodában reménykedem inkább és nagyranyíltszemekkel nézek meg várok. Most is megfigyelek, mert mi van ha...(kétkedő kérdések siserehada). Szeretnék oroszlánhoz méltó nagyszerű és hősies dolgokat látni, érezni hogy fontosabb lettem vagy leszek mint azelőtt. Jólenne látni azt amit ő is látna tőlem. De ő akkor kezdi el amikor más már befejezte. Nem tudom mire vár még, az eltelt időalatt igazán nagy odaadásról tettem bizonyságot, bár próbáltam takargatni mert féltem.

Oroszlánnyi rész egy másodikfélévből amikor is az oroszlán akkora helyet szakított magának, hogy lomtalanításkor mindenki kikerült. Nem jöttek vissza, lehet ,hogy az oroszlán sem, hiszen szeszélyes lélek. De bátor is, nem gyáva, ez most hol van?

Oroszlánok és őzek

Szólj hozzá!

alvás óraszám:2 , apulórugáskávéinak száma : 4 , de bágyadt mosolyom csak egy van

2007. augusztus 03. 17:07 - barzoj

A rosszulsikerült tévésfelvétel miatt a mai küldetés: megszerezni a hiányzó Kés/Alatt epizódot!

Koffeintől berúgni és később másnaposnak lenni, nos ahhoz fogyaték kell, de mit is várunk olyasvalakitől akit a KUBU is töksimán kiüt.

Szóval Erika és jómagam ittuk meg apu hajnalra bekészített lórugás kávéját melynek eredménye képpen hatig néztük a sziklák szemét és kilenckor már talpon voltunk. Kétszemélyes UNO maraton , megszakítva némi lelkiválságoskodással. Pásztoremberem és én, húzd meg ereszd meg! Vagy csak annak tűnik. Én is szép vagyok vagy csak annak tűnök.

Ma pedig túlélve a koffeinmérgezést és a verbális mélységeket Sickkel , életem eddigi legjobb forgalmióráját mutattam be a kedves utazóközönségnek. Kedden a very utolsó óra, és a világ legjobb oktatója (ráadásul nő - vak vezet világtalant- csak vicc). Szóval hiányozni fog a sok kiröhögött válsághelyzet meg a világgondjait megvitató beszélgetések, csak a műszerfal lát és hall minket,csak az új autó bokrosodik meg néha ha kínzom és csak Zsuzsának volt igazi birka a köbön türelme ahhoz ,hogy megtanítson engem gépjárművet vezetni. Köszönöm.

De ne igyunk a medve bőrére (esetleg oroszlán) mert a vizsga szerdán lesz : minden kiderül vagy mindenki derül.

Kabaré a világ és Fábry benne minden férfi és nő.

 

A francia férfiak :)anyun keresztül ajánlatot kaptam Budapest megismerésére. Kedves kalauzom egy néhány éve itt élő francia fiatalember személyében sietett ma anyuhoz rögzíteni minden adatot, és jó napot kívánni nekem.Anyuka a nemzetközi telefon.

2 komment

hónapot nyitunk

2007. augusztus 01. 21:15 - barzoj

 Lázas munka keresés és lázas fejfájás : az utóbbi most nagyon ostromol!

Szombaton önkéntes munkára megyek anyuval. A gonoszságom fentartással kezeli, a maradék szakralitásom meg kötelességnek. HA nem jön közbe semmi halaszthatatlan lelkileg is fontos dolog, akkor bizony ingyen fogok ajtókat festegetni...anyuval.

Holnap újabb Erika nap, még nem tudja hogy a filmünk háromnegyed tízkor kezdődik és ha nem túl hosszú akkor még hazaérünk az utolsó HÉVvel. Megint kialvatlanok leszünk, csúnya éjszakai élet.

De még a féktelen fiatalság-os délután előtt kettőtől vezetek duplaórát (mint mindig). De ma megfogalmazódott bennem a tételmondat : nem félek többé! - sem nem a tömegtől, sem nem a gyalogosoktól, sem nem a gázpedáltól ! Holnap igazi tigris leszek, és mindenkit lenyomok! mert mostmár aztán igazán elégvolt a nyuszi habitusból!

Ugyanezt megismétlem még pénteken , épp csak kísérleti célból és ha beválik akkor reszkess országút, szerdán vizsgázom! Túl sok betűt és helyet pazaroltam már erre a témára, nincs több körömrágás!

A napi rutin része ,hogy háromszor nyomkorászom kutyám szemét gyógycseppekkel, és alig fogy a készlet...szegény meg már depressziós módon beletörődött, és könnyezik.

Rózsacukrot majszolok...eszembe jutott egy ismerős, persze volt ő több is, egy isőben meg szinte minden! Erikának is elmondtam mi történt vele és ide is elmondanám , ha nem ígértette volna meg velem...csak...fura körülmények. Változnak. Igazából az érzelmi hullámok nem emelkednek a horizont fölé, semmilyen beleélhetős véleményem nincs a helyzetről,csakúgy eszembejutott. Változás. hm.

Augusztus, az utolsó légzésre szánt hónap. Aztán vissza a féktelen életbe, Pécsre. Most rákészültünk a fészek keresésre. Nem akarok erről beszélni.

Írnék nagyszerű dolgokat ,de vagy nem lehet vagy nincsenek is.Mindkettő.

Ananászokat kéne nevelni...

 

kicsit később: nem írok már új bejegyzést, kár is lenne erre pazarolni. Csak annyit , hogy mostmár tényleg meg kéne emésztenem : elment. Miért vannak még mindig rohamaim? Minek keresem? A négyhavonta benyögött hozzászólásaimmal nem akarnék zaklatósba menni, pedig néha nagyon hiányzik! Amikor villámcsapásként ér a felfedezés : ő valóban egy megtörtént eset, tényleg az életem része volt egy kis ideig Fontosak voltunk...egymásnak. Bár szemét módon lépett ki,nekem fájóbb haragudni mint csak szimplán hiányolni....talán , dehogy talán, szinte biztos , hogy már nem olvas.Utálom , hogy egyoldalú a szenvedésem...Tíz hónap, nem maradt egy darab közös képünk sem...ez is fájópont.Tíz hónap nem elég ,hogy rendesen túltegyem magam rajta. A magasra  tett léc meg minden...

A Kincsesség ami benne volt, és az üresség amit bennem hagyott.

...még mindig...

ha a te inged, vedd magadra!

Szólj hozzá!

A természetes zsírégető

2007. július 31. 12:38 - barzoj

 Boldogságos ébredés, az álomképek azért álomképek mert nem valódi képek -gondolják a lexikonok. Nagyügy! Átírom őket. Szóval annyira frissitőszépítőderítő álomalvásom volt , hogy fiatalkori jókedvel viseltettem ma mindenki iránt. Lásd világ újra jó a kedvem pedig már leltároztam is... (vállvonás) mindig is romantikus alkat voltam, csak az utóbbi időben kellett eltitkolni, mer' ezeknek legyen romantikus az ember lánya?

Szóval mit is mondhatnék? a lényeget már leírtam a zároltrészbe. Ma a kedvenc időjárásom látható/tapasztalható : hideglevegő, ragyogónapsütés.

És haza gyalogolván megint éreztem AZT - jó itt lenni, a kék ég alatt, és jó lesz bebarangolni az összes helyet ahol ugyanilyen kék és ahol testvéremberek várnak nagyérzelmek születnek és csak számomra fontos holmik-rumlik laknak. A lélegzetvételem újra visszatért abba a bizonyos 20cmes-magasabb kilátójába, így könnyebb is szuszogni.

1 komment
süti beállítások módosítása