Recap After Use

How did I end up here?

Baja

2007. augusztus 11. 21:14 - barzoj

Még keresem a megfelelő idevalókat.

Legpozitívabb értelemben : bármi.

A hallottakból ítélve ez itt az újrakezdés városa...

Szólj hozzá!

Nincs itt baj hidd el nekem -

2007. augusztus 08. 21:03 - barzoj

Dúdolgattam igen erősen magamban mikor aztán kikanyarodtunk a vizsgára , be a tömegbe. Mostmár a saját lábamon kell állnom még pedig komolyan - sulykolták jobbról és hátulról. De nincs baj, csak vezetek csak váltok csak figyelek. Mindenre. Megint. És végre jól. És nem volt gond, mintha odaszülettem volna. Csak a szívem ugrott ki majdnem a helyéről, csak ő érti mi olyan félelmetes egy buszhátuljában, vagy egy jelzőlámpa zöldjében! És mennyire túlérzi a dolgokat, és meglepő módon túl is éli.Ez az én szívem, bársonyvasból van.

Aztán márcsak eufória, ehhez ért a legjobban. Örülve dobogni,a sikeres vizsgának, a fagyinak és a kedvenc barátom lányának. A bársony majd kifeszül az őrülettől örül az őrült :) És fáj, mert nincs több periódikus lelkisimi óra. Ahogy megmondták : beengedtek a forgalomba (vagy belöktek) , mostmár egyedül vezetek.

A kedvenc érzésünk ez : sikerélmény. Hát aztán... Annyira tele lett ez a nap , hogy nem említem itt a reggel keserűségét...el is fogyott! Mit kezdek a szabad délelőttökkel?

Szólj hozzá!

A megkeresés áldozata

2007. augusztus 06. 19:51 - barzoj

Értem. Nem őt hanem a rám vonatkozó részt. Hát. Vannak álmok amiket halálos bűn feladni, ha megmaradunk akkor, én is gyilkos lennék most. Nehéz sóhaj, mert ismeretlen és hosszú út ami még hátra van, nincs kizárva a hasonló vagy még nagyobb fájdalmak felbukkanása, de erőt meríthetek a rég leküzdött válságokból. Tulajdonképpen ezt is leküzdtem, hiszen van szép álmom , tervem, ok amiért újra hadakozhatok, és amiért felülkerekedhetek a hétköznapok kicsinyességein. Legyek bár naív, gyerekes vagy egyenesen nevetséges, akkor is mennem kell valamerre, és akkor is küzdenem kell valamiért. Persze tizennégyévesen olyan könnyű volt vakmerőnek, bátorságosan kitartónak lenni, de csak mert makulátlan és sebtelen voltam. De kellenek a sérülések, mindenre fel kell készülni,a tapasztalatok útján.

Ahogy látom ez egy jó nagy hátizsák...elég ezt cipelni, nem kell mellé még fájdalom,nem kell homok.

Jó lenne téged újra látni, csak látni ,hogy meg vagy , jól vagy. Látnom kell , hogy neked sikerült-e? Mert akkor nekem is fog. És ha nem akkor majd segítek és te is és alkalom adtán mindenért megfizetünk egymásnak,minden jó és rossz dologért. Szeretjük meg utáljuk is egymást,ahogy régen abban a viharos októberben. Csak tudnomk ell,hogy az én alagutam végén az vár rám, amire vágyok, amiért üldöznek és üldözök! Csak látnom kell , hogy nem hiába voltál lepke és nem hiába leszek lepke én is,van e még a fényen túl? És tényleg jó amikor elértél oda,ahol az álmaidat látod és éled! . Csak muszáj hinnem, tudod , mindenfelé...de főleg a magamszülte világba.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása