Recap After Use

How did I end up here?

everything's not lost

2007. december 02. 16:56 - barzoj

Nem elég csak sóhajtozni. Lakótárs keresés misszióba fogtam! Nem akarok költözni, elég volt! Találok valakit, ha a fene fenét eszik is. Néztem az albi kínálatokat és nem voltam elragadtatva. Aztán lehet ,hogy nem leszek már ilyen lelkes , ha kiderül hogy mennyi a rezsi...viszont ha pont megfelelő akkor nincs mese! Nem akarok megint Uránvárosban lakni! Vagy máshol...

Nehéz dolog.

Más. Ma próbáltam összeszedni a vizsgáimat.Szerencsére mindeki ugyanazokat a dátumokat használja, nem kizárt két különböző vizsga két különböző tanszéken közel egy napszakban. Azért jellemző a bétékára ,hogy volt délutáni időpont (nem szeretünk korán kelni).

Csütörtökön hazajövök, így megúszom azt hogy most kéttonna holmit cipeljek le és megúszom a MÁV sztrájkot is. Sztrájkolhatna már valaki a mocskosul drága vonatjegyek miatt is! Legyen már május. Vagy diploma-time. Lehessen itthon lenni.váhh.

Najó összeterelem a bőröndöket,hogy csütörtökön visszahozhassam őket.

Szólj hozzá!

csak semmi vadparti

2007. december 01. 18:05 - barzoj

Hónap első...mégegy!

Körút meg én, szerelmes vagyok Budapestbe! Füligérő gallérral és Kate Nashsel zarándokoltam a borárosig. Roppant hatáskeltő a fényzuhatag és a metsző levegő. Megdobogtatja a szívemet.

Erika bemutatta választottját. Szerelmesek (legyint). Bennem meg atyai büszkeség? nem tudom ,de nagyon jó érzés. Jó volt velük és Zsolttal ücsörögni, vihorászni. Zsolt megváltozott. Erika alig ismerte fel :)

Aztán ferenckörút, vállamon a Film Enciklopédia (a maga huszonöt kilójával), nagy romantikusan andalogtam a Hévig.

Nosztalgiavarázs,régi évfolyam.

Holnap nagy visszatérés, nagy szembenézés! Meló. Fogalmam sincs mi a tematika, nem látom át. Nanembaj, csacsi a ködben. Megvan a szépsége:)

Furcsa volt tegnap kimondani, hogy hiányzik a randizás. Az igazi randizás, amikor órákig készülődök, és kitudja mivégre... megismerés, meg mászkálás. Helyek amik új értelmet nyernek. Új emberrel, hátrahagyott sérelmekkel, tisztalappal. Nem ismeréssel! Na igen...parfümillat, első eső,sosem hallott történetek sosem ismert barátokról,hülye elszólások amiken később vihogni lehet...tényleg semmi giccs,sosem voltak nagy igényeim, ezzel szemben mindig voltak jó ötleteim. Csak jó helyzeteim nem. De az a 24es villamos, beszámítható mérföldkőnek. Nincs már kedvem a múltban vájkálni: előszedni a nagylistát a nagy melodrámákkal. Némi egyszerűségre és szokványosságra van szükségem, tenyeren hordozásra :D Szóval randi...nem, nem kell gálaruha...nem kell definíció, nem kell alakoskodás és nem kell sok taktika. Ebből irányvonal lesz :)

 Najó, megyek lemosom az arcomról a várost, keresek valami ébresztőt aztán meglátogatom a rég nem látott évfolyamot, csak semmi vadparti...

Szólj hozzá!

Van Morrison - Sweet Thing

2007. november 29. 23:12 - barzoj

 And I will stroll the merry way
And jump the hedges first
And I will drink the clear
Clean water for to quench my thirst
And I shall watch the ferry-boats
And theyll get high
On a bluer ocean
Against tomorrows sky
And I will never grow so old again
And I will walk and talk
In gardens all wet with rain

Oh sweet thing, sweet thing
My, my, my, my, my sweet thing
And I shall drive my chariot
Down your streets and cry
hey, its me, Im dynamite
And I dont know why
And you shall take me strongly
In your arms again
And I will not remember
That I even felt the pain.
We shall walk and talk
In gardens all misty and wet with rain
And I will never, never, never
Grow so old again.

Oh sweet thing, sweet thing
My, my, my, my, my sweet thing
And I will raise my hand up
Into the night time sky
And count the stars
Thats shining in your eye
Just to dig it all an not to wonder
Thats just fine
And Ill be satisfied
Not to read in between the lines
And I will walk and talk
In gardens all wet with rain
And I will never, ever, ever, ever
Grow so old again.
Oh sweet thing, sweet thing
Sugar-baby with your champagne eyes
And your saint-like smile....

Már régóta gondolkodom a megfelelő kiplakátolandó dalszövegen. Végül az örök kedvenc győzött, persze nem egyértelmű fölénnyel. Kate Nash Nicest Thing (mennyi dolog) dala lett volna a következő , de már annyira egyértelmű lennék , hogy az gusztustalan. És úgy de úgy utálom , hogy megint ott vagyok ahol a part szakad, csak épp több vagyok két évvel. És fáradtabb. Nagyon fáradt vagyok, és nagyon unom. Ez az igazság. És fáradt vagyok helyrehozni, vagy bármit is tenni , hogy ne ugyanabban a mederben folyjon az egész mint az előzőek. És nem akarom elfogadni , hogy nekem ez a karmám, és el akarom hinni , hogy nem nekem kell gályáznom. És jó nagyon jó , hogy nem vagyok dalszöveg író mert már nagyon rég megírtam volna Kate Nash dalát, hogy utána átlag másfél évente felidézzem. Az elsőhöz tisztán volt erőm. Mára elfogyott.És nem tudok egyről a kettőre lépni, nem tudom elkezdeni a várakozólistás dolgaimat mert rostokoll az egész, és ha megsürgetném, kimondatnám satöbbi...nem! ezt a részét utálom a legjobban, és valószínüleg ez mérgezne a legjobban.

Inkább a Van Morrison, inkább az új kontinensek, a ki nem mondott dolgok, az örökös védekezés és a múlt gyászolása.

Vagy semlegesen. Coldplay - Parachutes. Pécsen mindig erre alszom. És amikor ezt hallgattuk nagyon jól aludtunk , keveset de jól, soha jobban. Mennyire mérges volt, hogy utána én inkább Laborgyakorlatra mentem, és az ébredésre sem hagytam elég időt.És tényleg, ez baromi semleges, basszus már megint belenyúltam.

Nem jó visszakanyarodni, nem is kerülhetem el, talán mégiscsak Nashnek lesz igaza. Ezek a periódusaim. Szánalom. Pedig isteni teát főzök...

Szólj hozzá!

"jön egy Matócska Szilveszter amit nem vártál, és megáll az idő Biatorbágynál"

2007. november 28. 13:10 - barzoj

Mostanában egyre gyakrabban azon kapom magam , hogy főzök. Én, a tűzhely mellett, olyan bonyolultabb fogásokkal mint rizs meg tészta. Rémület! Hát mégis csak idejutottam.

Meg kéne szereznem a Tarnay dogámat : négyes lett! Be kell keretezni, nem is inkább sokszorosítani és kiplakátolni vele a lakást! Az egész lakást. Vagy felterjeszteni valami érdemrendre. Abszolút a nem hittem volna kategória, pláne , hogy be se tudtam járni az órákra! Vicci! Nem is, inkább dicsőséges. (ezt nyomhatnám pólókra). Ha a biosz átlagom nem haladja meg az egyet (najó azért meghaladja), legalább bétékára megtanultam tanulni.

Filmbeszerző küldetésen vagyok, és bepofátlankodhattam a nagygéphez netezni :) vicci nagy Mac, külön kódos billentyűvel, és rejtett karakterekkel.

Holnap hazamegyek, de előtte : igazolást és indexet kell szereznem, este élettanra megyek, holnap órára meg mikrobioszra zht írni, aztán Csajszikkal a kalandos vonatút: ami állítólag félig busz lesz mert pályát újítanak. Hurrá

Pénteken nem éneklünk, csocsózunk! Amerre a szél fúj. Vivit is elcipelem, Volt óta nem láttam a bubu fejét :D

Durván süt a nap odakint, tavaszi hangulat, lóraülős időjárás.

Decemberben Zsófival ketten maradunk az albiban, amit mindketten megszerettünk, és januárban költözhetek, jesz! Szívás...

Ma The Killers hangulat van...ez megy egésznap. Otthon elő kell bányásznom a Gogol Bordello minidiskeket. nem fogok pihenni :) 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása