Recap After Use

How did I end up here?

khm

2008. március 29. 15:16 - barzoj

Nagy ötlet volt kávéra energiaitalt inni, még nagyobb ötlet volt elmenni futni ezekután...A kutyatámadáson kívül, sikerült annyira lefárasztanom magam, hogy most úgy vagyok mint a kávé meg a lónyál előtt.

Fetrengek itten a referátumos szöveggel, idegenszavak szótárát nyomkodom a neten. Vicci dolog ez a hermeneutika meg fenomenológia : mindegy csak úgy legyen megírva ,hogy semmiképp se értsd. Ilyenkor azzal vígasztalom magam: nem baj! én gyakorlati ember vagyok.

Frenetikus időjárás, menten elsírom magam. Szép lázadás lenne most napszemüveget venni, mindenki más itthon ezt nem így látja. Drágajó nagybátyjám jövőhéten utazik Londonba (nem sírok,nem!) megint...van aki így dolgozik. Ilyenkor késett életművekkel vígasztalom magam: mondván, jön még az én időm is. Azt hiszem mindenkinek van egy-két Aranykora.

Miért nem ízlik már a Túró Rudi úgy mint régen?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr456436753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lunet 2008.04.01. 11:49:23

Ha nekem adnád utána a túrórudi papírt akkor ízlene, tutira :)
süti beállítások módosítása