Recap After Use

How did I end up here?

Ember tervez

2008. június 03. 17:07 - barzoj

Jó,jó menjünk...de csak egy sörre. Úrég hányszor hallottam már ezt, de még egyszer sem lett úgy ahogy terveztük. Ami persze a legjobb esetekben hatalmas szerencse volt.

Olyan jól elterveztem, hogy június elején már haza költözök és mindennap kifekszem a fűre egy kicsit sajnálni magam. A dolgok jelen állása szerint se egyik se másik nem fog bekövetkezni, ebben a júniusban biztos , hogy nem.

Továbbá tervbe vettem a kemény melót a jó jegyekért (mintha orvosis lennék) és az odaszánást a tanulmányaimnak...ehelyett épp az az egy sör terelte más - kicsit életszerűbb - mederbe a jelent. És így lettek nekem fontosabb dolgaim.

Mostanában olyat is csinálok, hogy amikor nagy néha horoszkópot olvasok már nem csak a Bak fejezetét nézem meg, de az Ikreket is. Néha eszembe jut , hogy talán főzhetnék Neki, nem nem...előbb megtanulnék és utána...meg ilyenek.

Szóval ember tervez, Istennek meg ez volt az eddigi egyik legjobb húzása.

 

{ Kati az őrület szélén ezt találta mondani : " Lemegyek , elordítom magam és aki hátra mer fordulni azt megverem!"}

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr616436689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsu 2008.06.03. 17:51:17

ez aranyos :)) ha gondolod spagettire megtanítalak, az tök egyszerű, és sztm ízlene neki ;)

barzoj 2008.06.03. 17:52:31

najójó :) karácsonyra kap tőlem egy tál spagettit :) nem dehooogy...egyébként a spagetti az megy ha apu megcsinálja hozzá a mártást vagy miaz :DDDD

Zsu 2008.06.03. 18:15:40

szal tudsz tésztát főzni! (Y) :DD
süti beállítások módosítása