Recap After Use

How did I end up here?

Az Utolsó Ördög Rája

2008. július 16. 09:40 - barzoj

Össze-vissza álmodok mostanában. A ráják sorsa miatt érzett aggodalmam tegnap rányomta bélyegét az ébredésre (a rájákat meg lehet enni?). Most tizenkét óra alvás után mindenem fáj, tegnap 3000 (!) szórólapot szórtunk szét testvér városunkban Dunaharasztin. Nos engem lelkileg megviselt hogy minden kutya postásnak nézett és csak a gyorsaságomon múlott , hogy vannak még kezeim. Azokról a szörnyű mérges ugatásokról meg ne is beszéljünk, szerencsés dolog kutyaundort kapni három nappal a kutyakiállítás előtt ahol is adminisztrációs feladatkört látok majd el.

Nem segít a "szép" idő sem, kedvem lenne kartondobozba bújni és ki se jönni onnan a Kínai Újévig.

Mai küldetésem céltárgya egy új etetőtál a kutyának. Ötkor pedig felszedem Zsanettet és hazahozom, utána két és fél hétig megint nem leszek itthon. Ami nem baj. Csak a pakolás...na az, az sose ment gyorsan és hatékonyan.De majd most! Holnap pediglen nyugatra utazom meglátogatni minden aggodalmam és szerelmem tárgyát.

A Horvátország és Boszniai kiutazásról majd írok egy élménybeszámolót (vagy nem).

Olyan bosszankodós hangulatba vagyok (biztos a hormonok)...ráfogom az időjárásra, most pedig nyakon ragadom a félelmetes Gladiátor kutyát és nézünk neki valami etetőt.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr936436665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kresz 2008.07.16. 23:39:48

most, hogy mondod megkóstolnám én azt a ráját szerintem nem lehet rossz nem vagyok akkora halas de a fasza halaknak jó az íze mint pl. a cápának is mert a cápa is fasza hal a delfin is fasza de delfint nemtudom esznek-e

barzoj 2008.07.17. 09:06:59

a rája rájaféle...remélem nem eszik. a delfint igen, de ő nem hal hanem emlős, a bálnát is eszik meg isszák... a cápáért nem kár :D azok nem szimpik. én nem kóstolnám meg egyiket se...olyan kevesen vannak már :(((
süti beállítások módosítása