Recap After Use

How did I end up here?

dec egy

2008. december 01. 19:55 - barzoj

Névnapok sűrűjében vagyunk, történik velünk olyan is hogy egybemosódik kedd és szerda holmi édességek miatt, és persze a vándorcirkusz még mindig úton... sosem ott fagy ahol mi vagyunk.

Szerdán szakest, ma szenes záró...én asszem múlthéten zártam. Repülőjegyet kéne már venni, valamint kinyomozni ,hogy miért nem kaptam Welcome Pakkot az Oslo Egyetemtől...megint aggódok.

Nekiálltam a szakirodalomnak, emiatt is bosszankodom: miért nem tanultam meg sokkal sokkal előbb ,hogy miaz az epokhé és hasonlók...de jobb később,mint...

Remegve várom az ünnepeket, már jó előre látom, mivel fogok foglalatoskodni. Ez a vizsgaidőszak nem lesz olyan kemény, úgyhogy marad idő mindenre, remélem... ilyenek mint mindenféle kiegészítők beszerzése melyekkel túlélhető a norvég tél, és persze sok kicsi, mert a max az 20 kiló...na ennyit a nagy repülőkről.

És igen, jó lenne megtanulni, hogyan kell a levegőből kaját készíteni, minimál mennyiségű hozzávalókkal...

Vidításképp Harry Pottert olvasok, de szigorúan angolul... fel kell készülni, mert norvégül még mindig nem tudok.

huszonegy leszek...sosem hittem volna. és ami még rosszabb: ki sem nézném magamból. (kommentárt nem kérek) és az hogy szakdolgozatot írjak...

Összegyűlt néhány filmkritikám...eztán lehet inkább azokat publikálom ide...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr116436631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(: 2008.12.04. 15:30:56

jahaaaaaj....elmész...defogszhiányozni:( mi lesz velünk....ki mondja meg, hogy mi a teendő bármi betegséggyanús tünetekkor...jahhhhaj...... :(

barzoj 2008.12.05. 11:21:42

jaaaj... majd lesz egy napi rovatom, interneten elérhető...egészségügyi tanácsadás: kérdezze a szakértőt:) vagy valami olyasmit :D ti is nagyooon fogtok hiányozni, szal mielőbb mikrofon és szkájp!
süti beállítások módosítása