Recap After Use

How did I end up here?

2008. január 13. 18:50 - barzoj

Épp most teljesült egy kívánságom. Szerettem volna ha lenne még egy napom, hogy tényleg minden filmet meg tudjak nézni az Amcsi zhra. És akkor beugrott, fel kéne nézni az etrre, hát persze , hogy a vizsga nem holnap lesz hanem holnapután...holnap magyar film lesz amire még nem olvastam el a könyvet, mert ma egész nap amerikai filmet néztem...Vödörben!

A könyv az a könyv amit elolvasok hamá megvettem, és elmegyek vizsgázni (hamá megvettem) és megpróbálok összehozni vmi jobbat az előző kettesnél. Amióta viszont rémálmaim vannak Turnackerrel és az eufilmre adott jegyeivel (egyes, uv: kettes - megjegyezném :tanultam nem is keveset...lásd lentebb) már semmibe sem vagyok biztos. Büszke vagyok a félelmeimre, igazán.

Az északi hírek szerint a család már beköltözött az új helyre, nagyjábból minden el van pakolva kivéve az én cuccaimat. Deh boldogságosan állok neki pakolni ha végre otthon leszek, és itt mindent elintéztem...Közérdekű közlemény: ha hazamentem elég sokáig nem lesz net, javallott telefonon keresni, ügyesebbek próbálkozhatnak galambokkal, füstjellel .

Egész sok minden lesz. Valószínű , hogy már febr harmadikán visszajövök mert meghívtak Busójárásra Mohácsra. Még sosem láttam ilyet, szóval alig várom, a gebi csak az hogy negyedikén már tanítás van. Szánalmas átlagom lesz. Nem is, inkább rapszódikus : négyes - kettes (hármasok habarcsként). Életemet végig kísérte az ötös szám (mez,érettségi,legjobb filmek ülőhelyei stb...) és most cserben hagyott. Ezúton üzenem : hiányzol.

Jó , hogy fiatal vagyok. Csinálhatok komolytalan dolgokat. Oda se a holnapi nyolcas kelésnek, ha hazaértek megnézzük a Lolitát...A manóba is...:)

1 komment

argh

2008. január 10. 13:18 - barzoj

Haragszom. És nagyon fáradt vagyok. Nem kapom meg a négyest klasszikusból, mert ponthatár... A filmelemzésem is csak egy nyavalyás négyes. Ideges-e vagyok? A mai UV nehéz volt. Nem hiszem , hogy hármasnál jobb lesz. Kiütéssel győztek... vagyis még nem mert magyarra megyek, és amerikaira is. Ez a hála amiért nem fordulok segédanyagokhoz. Egyik zhn sem puskáztam, egy szót sem! Az elemzést is saját kútfőből írtam.Csak semmi szabálysértés, és megint az a tanulság, hogy nem éri meg. Fuck the system!

Ha meggebedek se szerzek ötöst...megvadulok a tudattól, de most komolyan. Legjobban magamra haragszom , hogy nem sikerül még egy réteget lenyúzni és még jobban megtanulni... Hogy a macska rúgja meg!

Most nagy mérgemben rendet rakok.

1 komment

hétköznap snitt szakirodalom snitt film

2008. január 09. 22:57 - barzoj

Azzal szórakoztatom magam, hogy huszadszorra is megnézem a They're taking the hobbits to Isengard c. (jutubon így keresd) videót. Lassan tizenegy és még hátra van egy világháború és minden mi utána jött és vége lett a hatvanas évekig. Most épp a német expresszionizmussal kötök közelebbi barátságot. A vizsga kb. tíz óra múlva lesz, van még idő. Katival tartjuk a frontot, sztem a Szökés felbuzdította és nem is tanul már, püföli a nagy gépet:)

Vártam, aztán már nem vártam. Mert már nem várok , nem én. Eltűnés van és köd. Boldog képek, minden csak szép sorjában jövőhét közepétől. Addig még egy amerikai film amihez alapanyagot kaptam ma Pumitól (köszekköszek), és mert lásd mily arany lelkiismeretem van, javítani fogok magyar filmtöriből is (hamá'  megvettem azta könyvet...)

Ma Zsanettal ebédeltem. Rákérdezett a magánéletemre, mintha egy kéz rántott volna ki a filmes gond(olat)ok közül...hogy is van az? Napok óta tele van a fejem évszámokkal, színészekkel, képekkel (többnyire fekete fehérekkel), dobozokkal, utitervekkel,teendőkkel...annyira tele van, hogy leköltözött az első emeletre, nem hagy helyet érzelmeknek... és ez így most nagyon jó. Nincs semmi. Van minden.

Sok van még a lexikonból. Jobb ha  folytatom.

Szólj hozzá!

Filmajánló

2008. január 07. 22:41 - barzoj

Drága jó Dóri barátosném mondotta: a legtökéletesebb este egy barátnővel mozizós dumapartit tartani! És tényleg!

Minthogy egy szót se szóltam a múltheti Bűbájról (pedig kellett volna, mert nagyon élveztem ), most írok az Aranyiránytűről!

Jó. Nagyon jó. Holnap is ezen kattog majd az agyam. Először is be kell szereznem a könyveket, mert tényleg jó.

Egy csitri mázlista és belekerül egy nagy csomó kalandba! Olyan világban játszódik mindez ahol a népeknek a lelke testükön kívül valamely állat formájában kíséri őket. Tudnak beszélni és a filmben nem fukarkodtak digitálisan odabiggyeszteni a jószágokat, mert kényes lenne pl: sáskát idomítani. Szóval a történet előrehaladtával bekerül a képbe egy alkoholista (!) jegesmedve aki később megverekszik a birodalmáért és természetesen összehaverkodik a kislánnyal... Vannak még boszorkányok is - a főnöküket Eva Green játsza. És persze a kütyü amiről az első epizód a címét kapta (ja mer' trilógia). Ez a mütyi arany (igen benne is van a nevében) és mindent tud, egy viszonylag egyszerű kódrendszer segítségével mindent meg lehet kérdezni tőle és mindenről képet ad. Csudajó.

Ez a világ párhuzamos a miénkkel és még vagy egy millió másikkal, a második részben tuti az lesz a nagy sztori, hogy átjutnak világokba (jó na, Dóri mesélte).

Nincsenek cikis párbeszédek, csak néhány helyen hatásvadász és alig sekélyes. Tele van technikával (a digitálissal) meg állatokkal meg sokféle népekkel és érdekes járművekkel. Látványból jeles, és legalább egy kérdést biztosan fel vet : vajon nekem milyen lenne a saját Daimonom?

NNa ándjámó a moziba be azt csámcsogi végig! jó hosszú...

3 komment

Bezavar a hó

2008. január 07. 12:57 - barzoj

Háromnapja egyfolytában Elvist hallgatok. Nagy ötlet volt megvenni mamámnak azt a dupla cédét :)

Vettem imó gatyit, olyan vicci! Deh alak szempontjából mindenképp előnyös.

Zűrösen vagyok mostanság, és nem segítenek ezen az álmok. Lassan odajutok, hogy nem merek már elaludni, na nem azért mert horrorisztikus látomások gyötörnek, csupán félek elhinni, hogy azt akarom amit akkor akarok amikor alszom. Még a végén kiderül ,hogy hazudok magamnak. Vagy ez csak ilyen átmeneti téli szellő, elfújja azt a csöpp eszemet is. Gondoltam jót tesz ha leírom.

Egyébiránt a felszín az nyugodt. Most. Mert ez a vizsgaidőszak, lelkiismeretfurdalás jár mindenért ami nem tanulás. Bár roppant optimista előérzetem van,de ha kiderül ,hogy érzelmileg hazudok magamnak akkor az előérzet is lehet hamiskás. Még szerencse,hogy tér idő és lehetőség elválaszt attól ,hogy nagy hülyeséget csináljak!

Nagymamámmal beszélgettünk, jövőre szeretne elutazni Kanadába és gondolta, hogy engem is magával visz : My Super sweet 22. Ez lenne amolyan ajándék arra a szülinapomra. Lehet , hogy az ottani hó nem zavarna be ennyire.

Szorongó természetemet kéne benyugtatózni, tartósan, különben gomba nélkül látom majd (vélem látni), hogy összeomlanak a falak. Ahh, de drasztikus vagyok :)

Ma nem érdemes bejárni a környéket, vagyis nem érdemes kori nélkül. Összefüggő jégpáncél van mindenütt > időjárásjelentés jeah!

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása