Recap After Use

How did I end up here?

éjszakaiposzthévstátusz

2008. március 23. 22:28 - barzoj

Hamisítatlanul közeleg a tavasz (ittvanittvan) : Bryan Adamset hallgatok és mellé énekelek (éneklést csak itthon)!

Köd borítja el az agyam, valaki küldte Albionból... Londonban kéne nyaralni? Apukám sírvafakadna ha megvonnánk tőle a homokos tengerpartot, még nem tudom, hogyan hozakodjak elő ezzel. Vagy cseréljük Amszterdamot és produkáljunk mámoros éjszakát a Szigeten (Brit)? Vasbeton. Pláne mert másból sem állna minthogy nyálcsorgatva felkeresem a különböző forgatási helyszíneket hihi.

Kétnapja megszállt az optimizmus (tavasz?) olyan reményteli nagyravárás mint kiskoromban. Zsu barátném is demonstrálja: hiszi hogy várakozásának tárgya egyszer eljön. Az én lendületembe még belefér , hogy magam menjek elébe. Méghogy vegetáljak itten zuzmókkal :D

Hazaérkezvén a konyhaasztal tele van rakva piros  tojással! Au. Meg kéne szökni a hagyomány elől. Jarman forog a sírjában - épp egy tanulmányt boncolgatok a tradícióról amit átsző a Caravaggio mítosz. El sem lehet képzelni , hogy holnapután referálok. Holnap pedig visszalöknek a valóságba...vége a ténfergésnek (fenefenefene).

 

Szólj hozzá!

gondok a film végével...

2008. március 23. 09:00 - barzoj

Kit érdekel nyomi Robin Hood (Kevin Costner) ha a Nottinghami bíró nem más mint Alan Rickman. A csaj helyébe biztos bajlódtam volna azzal az erdőlakó szociális munkással, mikor házassági ajánlatot tesz egy ilyen szép ember... ahh.

Tegnap havazott, hát ez kiborító. De mégjobb ,hogy megnéztük a Hipervándort. NA ott is! Nyomi Hayden Christensen az ász holott a "társa", Jamie Bell sokkal karakteresebb, közkeletű kifejezéssel élve : szebb! Lehet , hogy brit centrikus lettem, hiába : szigeti emberek.

Valószínüleg még sem kell egy hónapig egyfolytában lent lennem Pécsen, a dolgok jelen állása szerint csak három hétvégét (kösz Csoki, sokat segítettél) Sebaj.

Szerdán hajnalban megyek fodrászhoz. Apu szerint a tüdőgondozóba kéne mennem, mert csúnyán köhögök. Utálom a tüdőgondozókat, és utálok köhögni is mert nem hagy aludni.

Ma megint lágytojás van reggelire, mindenki azt hiszi , hogy a nap többi részében beszállok tojást festeni...haha

Szólj hozzá!

:)

2008. március 20. 19:30 - barzoj

"Milyen szép nap van ma szerda, ja szerda az tegnap volt

Egyedül kellett néznem milyen szépen sütött a hold

Azt hiszed pánikba estem mérges lettem kurvára

Mint a kicsi mókus ha rálépnek a farkára..."

Szószerint :D

Szólj hozzá!

Annyira szeretném azt írni , hogy visszatérőben az életkedv...

2008. március 19. 12:09 - barzoj

 

De eleget hazudtam már, és fel is hagytam a hazudókám fejlesztésével.

Éjszaka kétóránként fel kellett kelnem, az okokat most nem sorolnám, de jó , hogy éppen kilábaltam a lázálmokból és most jön ez. Az első kimozdulásomat a héten épp most mondtam le. Pedig de jó lett volna végre nem pizsiben vagy mackóalsóban lenni.

Túl sokat alszom, és fura színű az arcom.

Kaptam kölcsön két könyvet : Szex gyilkosságok meg Kínzások és kivégzések. Csak tudnám mire edzek...

Rémesen büdös az ajándékba kapott 70éves analóg fényképezőgépem.

Reménytelen helyzetemet gyászolva megharagudtam a csokinyuszimra, a legszebbre amit valaha is láttam...vesznie kellett. Valószínüleg az abból nyert cukornak köszönhetően tudok most ide írni...tényleg szép volt.

Lemaradok a tavaszról:( mindenhogyan :( nagyon haragszom emiatt :( csak nem tudom kire kell...

3 komment
süti beállítások módosítása