Recap After Use

How did I end up here?

2008. január 19. 11:23 - barzoj

Eső és ködfüggöny. Itt bent meg függöny, megy a vita, hogy milyen színű legyen. Ki lettem képezve függönyökből. Jó lenne ha a szakemberek csipkednék magukat mert még mindig plusz szolgáltatás a Hév ablakából látható átlátszó ablakom, és mind mi mögötte van.

Újabb vita tárgya, hogy étel vagy tükör vásárlás lészen a mai nap értelme. Anyuék kiütéssel győztek, szóval marad a kaja. Még szerencse,hogy vidéken lakunk, így kétszer is meg kell gondolni, hogy hova indulunk és mennyi időnk van rá. Holnap bemegyek a városba, yeah.

Van nekünk ez a web'n'walk mütyi, ez nagyon jó. Mert netfüggő vagyok. Se tévé se tévéműsor, marad ez.

 Beszarás, tényleg rózsaszínű a falam. Ma ilyet szól a függönynéni: és neked majd hozok valamit a nagykerből, mert mi a boltban olyat tartunk ami általában a tömeg igényét szolgálja ki... Eszerint a legtöbb embernek nincs olyan ízlésficama mint nekem. Ugyanis én vertikálisan csíkozott sokszínű sötétítő függönyt szeretnék, csak, hogy egyszerű legyen az élet. khm.

A  szomszéd kutyája : Süti. Egy bazinagy akitakeverék. Akkor a a feje mint egy lónak, és olyan ariii, megsimiztem szegény jószágot, olyan kis szomorú. És szálkás alkata van.Kicsit nem illik a kerek fejéhez :)

Szólj hozzá!

Tükörország

2008. január 18. 20:23 - barzoj

Ahh, net!

Szigetszentmiklós. Ez a ház hatalmas, már két napja vagyok benne és még nem jött a gondolat hogy kimenjek. Tegnap gyalogolnom kellett a fürdőig, ami L alakú és nagy, mert nincsen benne bútor, még. Mert az még kartonban van a nappaliban. Az én Vackom kész, felkerült a cowboyos kép is, és majd következik a sztár tükör, hogy nézegessem benne az új hajszínem ami tegnap reggel halálra rémített. Gonban vagyok a megszokással, de tetszik azért... Tízpercenként elhúz a Hév az ablakom előtt, ha megmoccanok a mozgásérzékelő kéken villog, még a gépelésemet is érzékeli. A másik ablakon pedig látom a holdat és a hátsó kertet meg a kisházat. Egyre jobban tetszik. Tegnap azért hiányzott a régi környék, holnap a nagy semmit tevésben felfedező útra indulok majd, a bevásárlás és a függöny rendelés után. vicci mert egyelőre a terasz ajtón közlekedünk, ugyanis a kutya háza elállja az utat. Vadiúj ház de az a nyavalyás jószág nem használja. A kennelje még nincsen készen, az a két munkás sokat piszmog rajta. A nagy polcomat berendeztem : csak filmek vannak rajta, elég perverz. Vagy egy millió dvd :D

Erről jut eszembe. Vannak jó filmek, amik nem attól jók mert egy tanár vagy egy könyv mondja, hanem attól mert valahogy áthatják a lelkünket. Egyéni érzés bekuporodva nézni, a saját kis beépített mozidat, miközben a többiek már alszanak, és te csak azért nem mert egy teljesen más helyen jársz...a film visz oda. Nem tudtam pontosan mi az a szürrealizmus, nagyügy...de majd ha oda jutok tudni fogom hogyan csináljak jó filmeket amik beköltöznek a legtudományosabb szívekbe is, és lehet nem szülnek új műfajt vagy tananyagot, de szép emlékként őrződnek majd az emberekben.

Elég beteg dolog, hogy vettem egy nagyonszép felsőt, de még nem vettem fel (három hete van csomagolásban a szekrényben), mert különös alkalomra tartogatom. Egy olyanra ami talán sosem jön el. Tegnap mérgemben elhatároztam , hogy nem tartogatom tovább, de aztán megsúgták , hogy inkább várjak még. Ezek a női megérzések vagy mik... Szánandó dolog , hogy hallgatok rájuk. Tehát ott kuksol, várva hátha kihízom, vagy megrágja a moly. Piros, kötőkés. És csak vár. (sóhaj)

Hiányoznak már a barátaim, szóval ahogy kijutok Tükörországból (36percnyi Hévezés csupán a Valóságig), felnyaláboltatom magam és elmegyek velük moziba, többi kettővel mulatni, eggyel lelkiápolásra, másikkal meg környéken barangolni...

Holnap a tettekmezejére lépek : hajszínkímélő sampont meg egyenesítő balzsamot veszek. Aztán tényleg elkezdek működni. Jó,hogy vége a vizsguszidőnek...nagyon jó.

2 komment

against brown

2008. január 16. 14:11 - barzoj

Még jó , hgy megfontolt vagyok. Megfontoltan eldöntöttem, hogy -egy órával a vonat indulása előtt - hazaszökök. Még nem pakoltam össze.

Megfontoltan átpasszoltam az indexemet Zsanettnak, megfontoltan fontolóra véve, hogy kár lenne megbukni Amerikai filmből.

Sokat fontolgattam, hogy drukkolok neki a szigorlat miatt, persze minek? nem jut el addig.

Aztán a legmegfontoltabb formámban beültem abba a székbe és hagytam , hogy frizurát varázsoljanak abból a szőrtömegből ami hajam néven fut. Megfontoltan elbúcsúztam a születésem óta jelenlévő barna színtől, és csodálkoztam az új vörösön.

Mindenkinek tetszett , az egész albi elhűlve állt az eset fölött. Júlia büszke lehet a fordászára, és persze a kampány szövegére amiért már én is odajárok :)

1 komment

őszi szemeszter off

2008. január 15. 11:49 - barzoj

Szóval vége... Mindegy mi a mai vizsga kimenetele, ezt a félévet befejeztem! Holnap leadom az indexet és holnapután megyek haza. Addig pedig ünnepélyes szemeszterzárót tartunk maeste itthon. Mert ugye itthonülős lettem, így aztán mi nem megyünk bulihoz, buli jön hozzánk! Családi tescozás lesz hattól aztán majd későeste Zsúr :D

Holnap elmegyek fodrászhoz (húúú) és nem mondom meg milyen lesz (hááá), mert nagy meglepi. Én úgy izgulok!

Most pedig felkerekedek és elmegyek Zsuval dokihoz, aztán meg céltalan lófrálunk egy kicsit. Olyan gondtalannak érzem magam...

3 komment
süti beállítások módosítása