Recap After Use

How did I end up here?

Csütörtökön leadhatom az indexeket...

2008. június 11. 10:56 - barzoj

Ma van hivatalosan a nyár elsőnapja (mert Őt is megvártam).

Az utolsó UVm 3 lett ami jónak mondható, szóval akkor mától kezdődik életem egyik legtömöttebb nyara. A programok eddig imigyen alakulnak:

Szombaton hazaköltözök, aztán megünnepeljük a szülinapját, aztán kezdődik a Fishing on Orfű. 26.-án majd kulminálnak a dolgok mert ingyen Zagar és 30y koncert lesz itt, tanyabuli Ott és Anyuka szülinapja... Júliusig feltűnhetek az ország bármelyik pontján, de Júliustól kezdődik a Volt, utána megint akárhol lehetek egészen 21éig amikor is a családdal Horvátországba megyünk Augusztusig. Augusztusban kirúgom a manduláimat, mert elég volt belőlük 20 és fél év... Szeptemberben úgy kéne összehozni Jordániát hogy hazaérjünk Coldplayre. És akkor kis késéssel elkezdem az utolsó szemeszteremet Pécsen. Megfogadtam, hogy azalatt a félév alatt legalább kettőt élek majd, aztán távozom stílusosan a Tajgára, hogy megírjam a Szakdolimat és sajnáljam magam északon...mintha menő író lennék alkotói válsággal aki a leghidegebb tengerpartra száműzi magát.

A többi előrevetítés homályos és valószínűtlen, de ezen a nyáron nagyon nagyon sokmindent kell megtennem. Például nyaralok majd Mohácson és nyaraltatok Szigetszentmiklóson. Teljesen másképp kezdem el mint tavaly...nincs parlagon heverészés. hm.

8 komment

Megszegett fogadalmaim

2008. június 09. 00:50 - barzoj

Asszem ma sem fekszem le elég korán...

Nem is meséltem a péntek estéről... másfél év óta először megint volt bódultság, olyan igazi. Nem büszkeségből mondom, csak úgy. Kati alattomos nevenincs és savanyú piája mitől is felbátorodván/megtáltosodván egy fogadalmat nem szegtünk meg. Én mint amatőr Péterfy Bori rajongó (nem is, csak ezek a hiénák hallgatják egyfolytába') úgy gondoltam bódulaton kívül is ,hogy hát egy pórbát megér vagy mi. Szóval kétszázfokon de tíz százalék elmehiánnyal megosztottuk kedves Borival életünk rávonatkozó részét : Kati elregélte a stoppolásukat Pestországba a koncertjére, én meg az előre megbeszélt módon (nem is cenzúrázták a hiénák:) elmondtam, hogy Bori te lazamadafaka vagy, annyira hogy akár az albérletünkben is lakhatnál (magyarán megengednénk) - na ezt nem értette, így segítségére siettem apukám gyakran használt kifejezésével: - Persze csak képletesen. Türelmesnek kell lenni na, nem mindenki érzi át a lazamadafaka cím kitüntetését. Ja és mit üzent Vivi? Bizonyára telepatikusan kommunikált mert az egész jelenetben egy szavát se hallottuk. A környezetből kiindulva pedig csak reméljük, hogy Bori hálás volt amiért nem tapogattuk, gyorsan elmondtuk amit akartunk és még autogrammot se kértünk . Szóval a fogadalom az volt hogy osztunk neki valami kedveset és éreztetjük, hogy fontos ő a mi bugyuta fiatalságunknak aztán valahogy angolosan távozunk. Kipipálva.

Élére állítottam az összes ruhát...a folklór még mindig nincs meg :/ Furán lebegve érzem magam, fájdogál a derekam és vacakol a bankkártyám. Anyuék lejönnek értem szombaton. Szép lesz vigyorogni és vigyorogtatni Drágát is a tizenharmadikai buli után (pláne hogy Ő akkor fog debütálni anyukáék előtt). Kétszeres sebességgel kell párologtatnunk.

Szerdától hivatalosan is beállít a nyár.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása