Recap After Use

How did I end up here?

don't be so angry

2008. február 09. 14:05 - barzoj

Így kezdődik a kis dalocska amit tegnap költöttem hazafelé abbéli megfontolásból hogy Gábornak elmúlik a mérge, mert én dalolásztam, Adri többet ivott a megengedett kvótánál, Orsi meg túl gyakran akart megállni ugyanis a vodka kihozta belőle a jókedvét...Gábor nem nyugodott meg, pedig szívez szóló dalocska volt.

Mindez úgy kezdődött , hogy éppen jókor mentem be csepelre taliztam Adrival és összeszedtük az Orsit. Ma átlépünk egy határt! - ez volt a tételmondat. A Riziről elég annyi, hogy : Rizi, egyébként meg sosem akartak még ilyen sokan virágot venni nekem. Ne ragadtassuk el magunkat, mint már mondtam : Rizi. A színvonal... na az nincs.

Jókedvben indultunk át a Sztónszba. Valaki a szülinapját ünnepelte, és küldött nekünk sört, addig se volt kevés...szóval elértük a táncfaktort. Én személy szerint egy olyan szintet is amikor már kívülről látom magam és eldiskurálok ezen (persze magamban) eféleképp: "Szerinted milyen lenne az ha egy ilyen tombolna a lakásban?", mert tegnap elszállt minden gőz , sikerült kiugrálni magamból ennek a vészterhes időnek a keserűségét...

A folytatásban...nos, miféle pult? A büszkeségem leparancsolt onnan, még mielőtt vége lett volna az attrakciók mozijának. Különben is százhatvancentivel és Tinkerbell polóban minek tesznek fel? mindik a kisebbet piszkálják, bezzeg azok a hiénák hátul már meg is itták gondolatban a nyereménypezsgőt. Bár akkor sosem érünk haza, mert Orsival gyakrabban kellett volna megállni...hát még a két részeg libával akik a Vukból szöktek (ugye Adri : Gáá).

Kikeltünk hát magunkból, ennyi történt. És jól esett, nagyon jól...motyogtunk még olyat, hogy ezt sokáig emlegetjük és hála az égnek hogy mégis csak hoztam fényképezőt...a képekről inkább nem nyilatkoznék, megyek is ijesztegetni vele anyuékat, olyan kis fogékonyak:)

1 komment

ötödévesek

2008. február 07. 12:22 - barzoj

"- És ki publikált már?" felteszik a kezüket nem is kevesen. Még jobban elszorul a torkom. Összenézünk Zsanettal és Alexával : tulajdonképpen mit keresünk mi itt? És nem is csak ezen... Ötödévesek, itt már fizikai különbségek vannak, a publikálásról nem is beszélve.

Fel kell kötni a gatyát, annál is inkább mert ennek a félévnek terméke lesz : egy tanulmány, kétszer két referátum, plusz mégegy darabokra szedős előadás, tán kettő is, három filmkritika és a megjósolhatatlan dolgok. Nem álltam ennyiszer közönség elé  ezalatt a másfél év alatt, most pedig...Lámpaláz, atyaég : ötödévesek. Vagy két feles, vagy ájulás.

Szakmai kudarc, már ilyen hamar...meg se számolom az őszhajszálakat...:D

2 komment
süti beállítások módosítása