Recap After Use

How did I end up here?

felszínesebb mint szokott

2009. január 24. 23:41 - barzoj

Próbálnék valami vidámabb képet festeni...élet-kép-összefoglaló.

Mint már mondtam, ez most a tökéletes vegetáció. De lássuk mi is történt manapság. Beköltözött még egy lakó, szóval már öten vagyunk a Corridorunkban, nem jó - vége a mindig szabad fürdő és egyéb közhasznú területeknek.

Amúgy meg rémes ez a semmittevés. Ma például egyszer léptünk ki az utcára, hogy megvizsgáljuk az ICA (bolt) kínálta 4 koronás sörökről szóló legenda igazát. A hír igaz, ha ráteszik az üveg árát akkor is csak 5 korona. Jut eszembe, ki kéne fizetnem a Bercit. Mindegy.

Jeles esemény még, hogy elkezdtem a szakdolgozatomat, és megszületett a címe is. Igen képies. Amúgy meg döcögősen megy az egész, nem vagyok ráállva az otthon ülök és olvasok eljárásra. Inkább az otthon ülök és hülyeségeket nézegetek a neten verzió...

Amúgy meg eltolódott a bioszórám : délben kelek, és hajnalban fekszem. Életmód változtatásra lesz szükség. Példának okáért elmehetnék edzeni, de sajnálom rá a pénzt. Szeretnék egy lovat, nem is, egy unikornist...de olyat nem lehet, szóval inkább lovat.

Nagyon várom már a február elejét : érkezik a motiváció ;) és néhány kellék a kényelemhez. Ja nem is meséltem, hogy vettem egy 25ös farmert. Mintha rám öntötték volna, végre kezdek hasonlítani a régi önmagamhoz.

öhh. Hiányzik a mindennapos iskolába járás...így átalszom a heteket. Az az én nagy bajom, hogy ha valami nincs kőtáblába vésve és nem muszáj, azt nem is csinálom. Csoda hogy élek, meg lélegzem, ja meg, hogy megtanultam járni. Ha nem kaparom össze dolgokat, nem fognak jól működni...csakhát sehogy sem tavaszodik. Mitöbb ma egésznap havas szélvihar volt.

Mindegy.

Jövőhéten megyek Jazz koncertre. Igyekszem majd fegyelmezett lenni meg ilyenek...És találkozunk a nagykövettel (nincs egy rongyom amit felvehetnék). Ha már ilyen traumán kell átesni, igazán megérdemelnék egy fekete nadrágot is (mert ugye a szivárvány minden színében hoztam egyet, csak feketém nincs) és akkor még valami fehéret hozzá, aztán talán operabálba is mehetek.

Namost itt nincs ám olyan , hogy vasárnapi vásárolgatás. Itt vasárnap tényleg csak aludni érdemes, mert nincs semmi. Csak fagyott spagetti a hűtőben, jó is az.

szóval ingerszegény környezet, és ez a folytonos munka kérdés. Leginkább semmi nem tudok lenni, filmezni szeretnék...valami nagyban. Öhh, előre ráz a hideg az ősztől kezdődő kispolgáriságnak, valami állandó munkahelyet kell keresni. Valami olyannak a fonalát kell felvennem amit nagyon nagyon rég elvesztettem, kábé közvetlenül az érettségi előtt.Na ez a három év volt az igazi tengés-lengés. És én hozzászoktam. Nem is nehezen.

Bár én lennék az a hó amit az utcán most kotornak össze...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr466436605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

willis 2009.01.24. 23:48:12

szia. tökre tetszik pacid. :))

Pöttyöntös 2009.01.25. 02:00:46

Szeretlek én is kicsike...és ha lehet mondani hát én kifele megyek azért a szép és okos motivációmért...
süti beállítások módosítása