Recap After Use

How did I end up here?

2009. március 14. 10:41 - barzoj

Miután azt merte mondani, hogy úgy nyomom mint egy igazi pro... jöttek az igazi lejtők.

Fékezni nem, üvöltözni annál inkább tudok. Minthogy mindenki le az útról és arra is maradt időm hogy elkiabáljam, ez az első cross-country síórám.

Namost. Van az az érzés. Amikor a folyamatok közepén egyszer csak eltelít a megnyugvás: most meg fogok halni, de legalábbis súlyos sérüléseket szerzek majd...a tenyér izzadt, minden éles és minden olyan lassú. Mainapság túl sokat érzem ezt. Hol léceken, hol szánon...hol csak a két talpamon.

Egy karcolás sem esett rajtam. Nem estem el. Nem ütöttem el senkit és a végére még a fékező V-t is sikerült összehozni.

Ha visszajön Európa szebbik csücskéből, többet túrázunk majd. Megkeressük a kompokat. És néha eljárunk majd futni a tó körül. Addig is nem tudom mi a jófenét kezdek egy hétig magammal. Ezúton is köszi az időben küldött ösztöndíjért, hogy a nyavalya törné ki az összes nyakát...

Rajtam kívül lett még egy medvém. Hála az égnek ő nem megy Európába...

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr76436559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hiénák (: 2009.03.15. 12:23:48

épp most keltünk fel, és itt flesselünk a blogodon itt már tombol a tavasz az erkélyen, búgnak a galambok, gyűlnek a piásüvegek XD buzzzzz, Ildi (bibi és gadi)
süti beállítások módosítása