Recap After Use

How did I end up here?

nosztalgia varázs

2009. április 15. 09:25 - barzoj

Miközben én itt élem az Álmok Álmát, kishíjján elfelejtettem, milyen jó is volt tavaly ilyenkor.

Oslóban a tavasz szürke, nincs Heaven Street Seven, se pedig a régi albitársak. Nincs kóválygás az országban, és mindenfelé alvás és PEN. És ma délelőtt mind úgy hiányzik, az összes fesztivál, a régi arcok. Az az érzés.

Mire hazamegyek megint, nem lesz más csak a két város közti vacakolás, az internethez kötöttség és az a temérdek vizsga.

És én csak élem az Álmok Álmát, mosolygok mert eszembe jut, hogy egy évvel ezelőtt kezdődött a javulás, és magamra nézve el sem hiszem, hogy ennyi minden változott. És csak döntés kérdése hinni , hogy ez véletlen vagy nem. Csak legyen elég tehetségem működtetni ezt az egészet, és egy év múlva megint visszatérünk a jelen státusz kérdésére.

Remélem, hogy ezt csak fokozni tudom.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr456436535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:) 2009.04.16. 05:12:08

jaaaaaaaj,ne is mondd (: mostanában én is annyit gondolok arra a régi szép időre (: jön PEN, PAFE miegymás lassan bogarasak leszünk megint, és még a galambok is fészketraktak az erkélyünkre és van két tojásunk... és lassan május nyolc és az meg kibacsirke és medvetappancsévforduló...és tervezgetek még egyet ;) cuppppp és további Álmok Álmát (hihi)

vv 2009.04.18. 09:45:19

hja bizony bizony, a good old days.. az egy másik dimenzióban volt.
süti beállítások módosítása