Recap After Use

How did I end up here?

2009. augusztus 15. 22:26 - barzoj

Ma este sokkal messzebbre néztem vissza mint tél, vagy régi szeretők... mardosóan hatolt belém a felismerés, hogy mennyire hiányzik amikor mi voltunk, hárman. Az albi. Látom magam azokban a hónapokban amikor próbáltam mindent a lehető legsimábban megúszni...túlélni az életet. És közben barátokra akadtam, egy második családra kiknek tagjai ugyanúgy evickéltek a sűrű sártengerben vagy épp a szürke ködfelhőben. És egymást segítettük, orvosokká, orvossággá és gyógyuló beteggé gyúródva jártunk. Felnyitották a szemem és merem remélni én is tudtam nekik mutatni valami újat.

Nem számított túl sok minden, és úgy volt jól. Túl élni voltunk, csillagokat lesni a játszótéren, sátrazni a zenében és sokat táncolni a füstfelhőben. Még mielőtt az élet tágabbra tárult volna.

És mi vagyok én most ahhoz képest? Hol van már a csak túl élni szellem? Páncélban megyek az élet elé és kihívom azt amit régen csak suttogva mertünk emlegetni - sors. És ők úgy de úgy hiányoznak, hogy meghallgassák a filmkritikákat, hogy polót cseréljünk egy-egy buli előtt, hogy sütizzünk egyet vagy csak nagyokat sóhajtsunk...mint régen. Olyan sokat segítenének.

Velük tudok nevetni, ha ránk ül az élet. 

1 komment

something old, something new

2009. augusztus 14. 20:27 - barzoj

Today I found myself in my childhood's scene. All of the dogs in the gardens were old, and all of the houses were used and ragged. Wasn't sad, just old... the time stepped on it. Apart from the age everything was the same. I climed up to the hill, the view has changed almost nothing, and the river seemed the same as well. I could recall the feeling that I felt when I was younger and went there with my dog to chill. Now she would be to old to take a big journey back there, so I don't force it.

 

But, since I got my laptop, today was the first time that I changed the wallpaper. Something new. Actually very strange, and no more Rudolph Valentino with Natasha Rambova. Hmmm. I've found my Valentino, and he is the best thing ever, good enough to be my new wallpaper. And the next one is going to be a same sort of photo about us. As Valentino and Rambova were on that photo.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása