Recap After Use

How did I end up here?

2009. október 03. 12:51 - barzoj

Életem soundtrackjének egy újabb jeles darabja.

Florence + the Machine - Lungs

töltsétek és hallgassátok...

Szólj hozzá!

hóesés

2009. szeptember 30. 23:28 - barzoj

Részt venni egy nagyobb volumenű filmes produkcióban azért jó, mert szeptember utolsó napján megeshetett, hogy hóesésben álltam a Lámpa-Holdfényben. Mindent értek és érzek amit Georgie érezhetett az első ténylegesen havas Narnia set-ben.

Minden más tévedésemet pedig nézze el a ténylegesen havazó Ég.

 

Szólj hozzá!

2009. szeptember 29. 14:50 - barzoj

khm-khm

minden rendben,

ma megkaptam az RMIT offer letterjét. Vagyis felvettek a kétéves master of photographyra (kabbe elte!).

Holnap meló...imádom! és végre a frízt is visszahozták :) hiányzott már.

Szólj hozzá!

2009. szeptember 28. 20:32 - barzoj

Vannak ilyenek, hogy folyamatok.

Felnövés... vagy valami hasonló. Az álmok/célok találkoznak a realitás kegyetlenségével és én csak állok és nem értem. Nem értem, hogy vált a távolság olyan valóssá, a félelem olyan maróvá és a bizonytalanság olyan általánossá. Nem értem. Ez nem így volt, és nincsen jól. Tudtam, hogy jön, de nem örülök, hogy itt van.

Tulajdomképpen kicsiségem okozza a vesztem, hogy már a nagyravágyásban sem hiszek, hiszen pont elérkezett a tettek pillanata, és mind ami ment elméletben most nem olyan magától értetődő a gyakorlatban. Megijeszt az élet! Még pedig aranyélet - mondja bárki más. Én meg nem értem.

Túl sokat hallgatok másokra, sebezhetővé váltam a véleményekkel szemben. Amúgy tudtam, hogy írásterápiára lesz itt szükség. A vége mindig ugyanaz: (ön)bizalom hiány. És az a néhány kudarc ami enyhén érintett. Mire vagyok képes? Nemérzem , hogy sokra.

És most leírom, és akkor törvény válik belőle. Ide jön a fejemből - de ha a törvénykönyv új paragrafusává is válik, engem ne gyötörjön többé. Felmérem a lehetőségeimet és jól döntök majd. És akkor mindenki boldogan él amég meg nem hal.

A tél közeledtével hazavárom az optimizmusom.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása