Recap After Use

How did I end up here?

2010. április 21. 20:17 - barzoj

Sokat mélázgatok mostanság, ahogy egyre gyorsabban szakad rám a realitás.

Egy nagyon göndörhajú fiú kérdezte nem rég, hogy "akkor most tök naívan mész bele a vak-világba?" ("-hát, ja!") és hozzá tette, hogy hasonló helyzetben bizony ő is így járna el.

Mindenesetre bugyit és mobiltöltőt mindenképp vinnem kell...mobiltöltőt annyira nem is.

Ha az a szó jut eszembe, hogy otthon, igen közel kerülök egy fulladásos pánikrohamhoz. Hajlamos vagyok túl nagy ügyet csinálni ebből az egészből, hiszen ha tulajdonképpen elmentem Norvégiáig, akkor már igazán elmehetek Ausztráliáig, mert "bennem" egyikük sincs messzebb Csepeltől. Természetesen sok-sok kérdésre válasz csak akkor jön, ha megpróbálom, és mivel gombásos utazásaim során már levetült - tudom mi következik most a realitás talaján.

Amúgy azt már tudjuk, hogy mindenhová hazatalálok, akkor miért pont Őhozzá ne tudnék, és nemsokára 25 is leszek, és Krúdytól azt is tudjuk, a 25 éves hajadon az ördögtől sem fél.

Sovány vígasz, kicsike kenyéren...

Szólj hozzá!

2010. április 20. 09:48 - barzoj

Ildi menni Ausztrália!
 
 
Jövőhét végével kezdetét veszi életemben az Ausztrál tél, most, hogy nálunk naposodik, én pedig formába kerültem a bikini szezonra, tehetem is el azokat a picike sortokat, a melbourne-i tél végére... vagyis nem egészen, ha beleszámítjuk a majdani Fidzsin töltött néhány napot.
 
De mielőtt még nekiindulok, hogy belakjam az új kontinenst, mulatunk egyet a PENen. Így szokás ez minálunk.
 
Amúgy meg roppant élelmes módon, fillérekből megteszem az Eu-Au távolságot, és a májust már ott töltöm...phü, megint Kozmopolita lehetek... nem mellesleg ki pihegem az elmúlt hetek, hat munkanapos 12 órás siftjeit is.
 
Amúgy meg egy pillanatra álljunk meg és adózzunk egy perc néma csenddel az elmúlt időnek, mely kicsit sem mondható zökkenőmentesnek, ám most, hogy elmúlt inkább tűnik valótlannak mint fájdalmasnak vagy feleslegesnek.
Amúgy pedig fáj az a része, hogy én megyek és minden más marad, és kitudja mikor jövök, és bár fizikai jelenlétem nem jelent segítségnet az itthoniaknak, mégis úgy érzem, hogy a skypeon keresztüli családiélet során, kicsúszik kezemből a kontroll és az eddig nem aktivált vigyázó szerepe. Amúgy meg empatikusságom szarsága, hogy rossz nekem amit tudok, hogy most mit éreznek itthon. Remélem legalább tesó hazajön bepótolni a gyerek-űrt.
 
Én pedig mostantól kezdve, rááldozok két-három évet, hogy a csúcsra jussak. Asszem Melbourne-nél jobb helyet keresve se találhattam volna...
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása