Recap After Use

How did I end up here?

a park másik felén

2010. június 17. 13:11 - barzoj

"Hát megérkeztél a vándor-cirkuszba, komám!" - gondoltam, mikor a második Viktoriánus házat vettük szemügyre belülről. Rajtam kívül álló okok miatt, esetlegesen deportáltatik a kis Unit három tagja, plusz egyfő, egy akkora házba, melyben napokig mászkálhatsz anélkül, hogy összefutnál bárkivel.

Hiába mégiscsak európai vagyok, de leginkább magyar, aki volt már zsúfolásig másik öttel két és fél szobában, de tudja és megszokta, hogy a legmesszebb lévő vécé sincs távolabb hat lépésnél.

Ura-e vagyok az életemnek? E pillanatban nem így érzem. Hátha majd a millió négyzetmétert nyalom fel a vacsora után. Sóhaj. De jól esne egykét könnyű kacaj Katival és Vivivel... amolyan tanulmányok, hogyan szakadt ránk az élet, így hirtelen. Avagy, amikor egyáltalán nincs a kezünkben a kormány.

 

Más

 

Nem adtam még nevet a biciklimnek. De azt hiszem itt a pillanat, jön is. Jedi lesz a neve.

 

Most pedig visszatérhetek a költözés lehetősége felett érzett kiakadásomhoz. Lehet, hogy életemben először pro és kontra érv listát fogok írni. Na nem mintha bármi beleszólásom lehetne a végeredménybe, azon kívül hogy az időközben 30 kilóra gyarapodott ingóságomat felpakolom Jedire és elegánsan elköltözöm (megint)! Bár úgy vélem ilyen radikális lépésekre még a neurózisom sem tud rávenni. (És most nagyon szeretnék egy párnába sikítani). AMúgy meg minek a kert, ha úgy sem lehet kutyám?

Még egy hét és kezdődik a suli...de jót fog az tenni nekem.

Szólj hozzá!

Melbourne

2010. június 16. 04:45 - barzoj

Tegnap vettem egy biciklit, annyiba került mint két és fél 10 alkalmas villamos jegy. Felfedeztük a bicikli ösvényt a suliig... annyi az egész, hogy kétszer több izzadásgátlót kell magamra kenni, mielőtt suliba megyek, és máris vagyonokat spóroltam a tömegközlekedés kihagyásával.

Itt az a módi, hogy mindenről kell egy igazolás. Tegnap szereztem egyet, szóval most már szolgálhatok alkoholt a leendő vendéglátós egységben, amely majd kegyeskedik befogadni...

Fillérekért itt még szusit is lehet kapni...tetemes mennyiséget, finomat.

Republikot hallgatok és hiányzik Csepel... De tulajdonképpen itt most egész jó. Hideg van, és még hat és fél órán keresztül dolgozik, de aztán hazahozom és meleg van megint.

A laptopom nagyon megöregedett. Nagyon féltem, de ha majd egyszer az örök laptop-mezőkre megy, veszek egy IPad-ot. Márha azon lehet házifeladatot írni, mert még nem nagyon találtam ki, hogy mire jó az. Autósjáték az van rajta, mindenesetre.

Lassan hozzászoktam ahhoz, hogy itt minden fordítva van: forgalom, zárak, ajtók. A Nintendo Wii-s Harry Potter pedig függőséget okoz, mint a pipusz minden fülledt nyári estén...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása