Recap After Use

How did I end up here?

2005. augusztus 07. 10:26 - barzoj

Tegnap meg volt a Nagy Per első szakasza...csak a vállam veregetem hogy milyen szépen beszéltem,és milyen szépen eltudok fogadni dolgokat,de ugy tűnik ,hogy ez nem elég... Félek hogy jól látom ennek az egésznek a végét: a fal amelyet most nem én építettem, tulságosan magasnak bizonyul! Kár lenne próbálkozni az átjutásban ha a tul oldalról nem is akarják! Mit tehetnék? Könnyes szemmel elfogadom hogy hogy hamarosan lezárul az eéletemnek egy napfényes és biztonságot nyujtó szakasza.... Nem értem,és nem miattam. Mondhatnám hogy nem baj,de az! Hatalmas baj,magaután vonva a hatalmas ürességet. Deh én nem tudok többet tenni, ez az ő döntése, és érzem mi lesz a fontosabb...Fenyegetve érezheti magát, ezért is fog itt hagyni! De kibírtam én már rosszabbat is! Vannak dolgok amik még nálam is fontosabbak és hiába háboruzok,nem tudom kivívni a nekem szükséges figyelmet,státuszt...

Esetleg csak későbbi megbánást,ami nem engem fog kínozni...

Szólj hozzá!

2005. augusztus 06. 14:47 - barzoj

Most értem haza bogdányból...Buli ,mármitn buli volt! Egykét rég látott osztálytárs,és sose látott arcok,meg persze a kis drágám...egész jo volt, najo tényleg! Olyan furán punnyadt vagyok most :)mindegy...jo ez! Angoloznom kéne, de megint csak bámulok kifelé az ablakon,nyitott szemmel meditálok, (sohaj)...a Pillangók nyugodtabbak lettek, mert ma beszéltem erről a Janival,és hihetetlenül jol el lehetett vele beszélgetni erről! Megértettem hogy akárhogyis,változunk meg minden,de egy dolog örök: a barátság. És akárhogyis fojtogató néha,mindig tudom kit kell tárcsázni ha baj van...Olyan amilyen! De az én barátnőm,és én igy szeretem...és megprobálom elfogadni,hiszen százszor jobb helyzetben vagyok mint mások...kitudja, a pillangok is elmehetnek néha templomba,elkísérni és körül nézni...ismerni az érem másik oldalát:) Persze mindenképp beszélek vele, hogy azért hogyis van ez...De tudjátok mit? ha igy marad nekem az se fáj...lenyelem...Ő is sokmindent kibír velem kapcsolatba, pedig aki ismer az tudja, nehéz eset vagyok...

Ha jol érzem akkor most békeszünet van, pihennek...jo ez így...Legalább megtanulok embereket elfogadni teljes valójukban,és megtanulok megint igazán ragszkodni... Ugye tessokám?

Szólj hozzá!

2005. augusztus 05. 14:03 - barzoj

Hazaértem! Vegyes érzelmekkel...a pillangoim a hasamban...jo részük vissza húz,másik jo rész pedig vallásháboruzik! Az én pillangoim vallásháborúznak... mit tehetek ,mit nem? őket nem lehet irányítani! Keserédes szájíz! SZép emlékek,tüske,rosszbanjo-jobanrossz! Ezt sem érti senki igaz? Valami olyasmi érzés,hogy kezdem magam megfosztottnak érezni! Hülyeség azt mondani hogy kezdem,inkább ez folytatodik,csak életem egy másik terén! Mért kell változnia az embernek? itt nem magamra célzok! A jo maradjon jo,a vidám meg vidám,a rossz ugyis rossz marad amég kerek a világ! Mért van olyan hogy jellem fejlődés? Mért nem mindnekinek egyformán jo az ha valaki megváltozik? Végeredményben: nekem mért fáj ennyire?...

Sóhaj: baj van még máshol is,de az már kissebb,elviselhetőbb....csak buta vagyok (Toti ne mondj semmit) nem értek dolgokat...embereket!

tudjátok...a fejem felett a kérdőjel!de már nagyon unom,nagyonnagyonnagyon! Ami jo elromlik,ami jo lehetne nem lesz,ami rossz az igy is marad!

Szólj hozzá!

2005. augusztus 04. 21:22 - barzoj

A biciklizésbe majdnem belefulladtunk! Először még nem tántoritott el a nagy eső...De aztán beragadtunk a sárba,percek alatt olyan folyók képződtek az erdőben és a szántó mellett hogy komolyan megijedtünk, szoval tekertünk haza,csontig eláztunk! De jo volt,ki más lenne képes ien baromkodásra ha nem mi? :D De az utána következő félorás motyogatás a ruhákkal már kevésbé volt olyan szorakoztató,de istenem! valamit valamiért...

Leragadnak a pillogoim,de birnom kell! teljesen olyan érzésem van mintha hétóra lenne,holott fél tíííííz! váhh,ez is csak azért mert a mai hivatalos kelés egy óra volt :)

tüsszenteni kell,de nem tok...szörnyű. nna megyek megpislogom a régi blogomat,felmérem mi történt két éve...

Szólj hozzá!

2005. augusztus 04. 15:34 - barzoj

Rám tört a karácsonyi hangulat...hihetetlen,mindig nyár végén jön rám! De komolyan!Aztán karácsonykor meg inkább fürdőruhában rohangálnék, normális ez?

egyébként meg tiszta borus az idő (tiszta?), de ez sem akadályos meg minket hogy biciklivel kimenjünk dzsungelezni :) hátha leszednek minket a kóbor kutyák. Najo viccen kívül,a sár megkönnyíti a pofáraesést és elég az hozzá hogy kábé három éve nem ültem biciklin....Látom hogy lesz min röhögni, mert ha jol tudom Erika se nagyon kerekezett ezalatt a három év alatt! Neki mondjuk annyival könnyebb hogy van biciklije,csak használhatatlan állapotban,nekem ellopták (könnyezik)...

holnap remélem hasonloan ratyi lesz az idő,ugyanis nem készültem pulcsiva,és hazafelé oda fogok fagyni a vonatra, kedves barátosném kegyeire vagyok bízva!Segáááz! bár inkább a hideg mint a meleg,na abbol elég volt már!

Szerintem most igy ennyi,igen ingerszegény a környezet,nincs miről irni4 de ez nem is baj! jo a kis nyugalom, holnaptol ugyis indul a cirkusz! és két hét mulva az igazi katasztrófa: Családi nyaralás (ismertebb nevén :)....

Szólj hozzá!

2005. augusztus 03. 12:44 - barzoj

Micsoda nyommorék hangulat! hova tűnt a tegnapi derű? Még a Julcsi sincs itt ,hogy énekelgessük: Today is the greatest day i've ever know....

Egyébként éppen cihelődünk,átruccanunk Tóalmásra, és nekem pisilni kell!Hihetetlen igaz? Ma megint maratoni esti dvdzés lesz!Na még arra is fel kéne készülni mondjuk egy délutáni szundival... ooo itt a hami! most megyek tápolni! majd jövök még, de valszeg nem ma...

nyami...

Szólj hozzá!

2005. augusztus 02. 12:02 - barzoj

No more tears! és ez nem a jhonson's sampon reklámja :) csak olyan jokedvü féle vagyok! Nem tom mitől,najo tudom de nem mondom...mert nem tudom! ez értelmes...najo nem értem... hagyjuk!

Hajj, fene se tudja... Fura életem van nekem! sok dolgot éppen nem tok most helyre tenni, elvileg a napok megteszik helyettem, csak ugy szimplán elmélkedek. Ezt már tegnap megvitattuk hogy lökött(ek) vagy(unk)! És rájöttem hogy nem csak én vagyok büszke rá! A nagy arany szolás amit tegnap hallottam: Aki nem tudja elfogadni hogy ilyen vagy(ok),az már bocs de bekaphatja! röhögtem is ezen eleget :)

Mit jelent a vaddisznó? máskor hozom az álmoskönyvemet...

Kitaláltam: ma elvont napom van :D

Szólj hozzá!

2005. augusztus 01. 19:20 - barzoj

VÁhhh,én nem is értem miért strapáltam magam egy éven keresztül,joval több volt a távolság kábé 200kmnél,sokkalsokkal több! És fájo,nekem mért nem szolt senki arrol hogy a baj nem a földrajzi elhatárolodás , miért?miért? gyűlölöm a táborokat,az összeset! Ne mszeretném abba az illuzioba ringatni magam,hogy én vagyok/voltam a hibás! Nem vagyok én semmi csak dühös....csak az...dühös.

Szólj hozzá!

2005. augusztus 01. 14:45 - barzoj

Tegnap akartam irni amikor is teso szerint nagyon észlelhető volt hogy legurult az a kis VBK meg néhány kortyika sörike is...Hát,az ugy volt hogy elindultunk tegnap bulizni,Troll ,Kocka és én...tesom meg csak jött értem...na a lényeg hogy végülis találkozott a skacokkal és mondta hogy Troll mien helyes,és hogy mért is nem jövök össze vele meg ilyenek. aztán valahogy annyit agyaltam hogy oké rendben,hát legyen! És összejöttünk,a körülmények igen viccesek voltak,de végülis minden jo ha vége jo!

Hatamas eszemmel rá jöttem hogy életem kisiklott részének helyretételét sokkalsokkal előbbről kell kezdenem,ahhoz hogy esélyt kapjak,nekem is adnom kell! És utána majd mindent szépen sorban helyre teszünk!Azthiszem sikerül egyenesbe jönni,ennek első jelei már mutatkoznak: megint olyan jo a kedvem mint régen! Szeretem a most kialakult légkört,néha a dacolok Erika helyett is,de egyébként mondhatjuk: most jo!

És kérem azokat akik most jutottak arra az elhatározásra hogy megbántak valamit velem kapcsolatban akkor is,egy kicsit hagyjanak békén. Legalább addig amég megszokom ezt a jot, csak egy picit! Bár sokan hiányoznak akik nincsenek itt,remélem náluk is hasonlo a helyzet! ha igen akkor se siessenek ezt közölni! köszönöm!

egyébként ez Sági nyaralásom első napja itt Erikáéknál! jo itt lenne,amolyan második otthon :) mint ahogy a miénk Erikának...még nem tudja de ő is jön egy néhány napra majd :)

na megyek boldognak lenni, teccik ez a langymeleg-laza cucc :)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása