Recap After Use

How did I end up here?

2007. május 12. 20:28 - barzoj

Anyu hazatérése, családérzés hazatérése...nekem van! Este pedig Adri (a tékozló ki szerelmétől elvakultan  elvakult tőlem).

Rászoktam a balettcipőre, még a végén nőies leszek...mi nem élünk meg? És még mit is: a macskánk elköltözött , 14 együtt töltött év után új otthonra talált, nem kandúr és már csak kéthetente jár haza. Hát ezért utálom a macskákat ésazokat a srácokat akik a macskákat szeretik. A kutyák nem félnek a tűztől, viszont akikkel soha nem lesz dolgom félnek a kutyáktól. Legalább már vannak kritériumok. Bezár a bazár? (utálom a közhelyeket, de a padláshelyeket azért kedvelem).

"Akkor kezdem el amikor más már befejezte"

Mindennek vége, minden olyannak ami fájhatna... nagyon érdekes érzés: olyan mintha még nem is lett volna. Nem köt le semmi, mert télleg nincs semmi. Sivatag! Donnie Darko személye fog rám ragadni és félek a gyógyszerektől, de nem a szertáraktól! Hiányzik a röplabda és a floorball. És az illata. Mindig az orrom után megyek, csukott szemmel még mindig jobb. Alvásban is.

Keserűt szőni jöttem ide? Törökmézet ettem az előbb. A méz hamar elfogy, az antibiotikum szinte soha, hát ez a sorrend? A világé?

Meg kell hatódni, utak ide és vissza. Ezt a sok egyhelyben állást. Csak akkor Istené az életünk ha neki adjuk! Erre rádöbbenhetnének már! Megszűnnének az eutanázia viták. ÉS a házasságtörések, a kapcsolattörések, a keszekusza utak a bepárásodott szélvédők. Hol lesz már a szégyenérzet?

Hogyan kerülnek a buborékok a pezsgőbe?

Szólj hozzá!

Könnyed elegancia

2007. május 12. 02:06 - barzoj

Ez voltam tegnap... a világ mindig másképp reagál, inkább nem várok, de a meglepetés örök. A sorok közé rejtem a fehér sírkövek között vágtató fekete paripát.

Valószínüleg még elfelejtek pár névnapot és mégtöbb szülinapot, de mit tegyek : ez az én formám. A dolgok ellényegtelenülnek, aztán már csak ugyanolyan bután vihogok én is mint a többi, mert nincs más, nincs jobb, nem is lesz.

Amikor itt vagyok, ott lennék és onnan mindig hazajönnék. De azért jó, van egy egész mezsgyém oda vissza. Egy Oroszlánbarlang itthon, egy hercegnő fekvőhelye otthon. Mindegy melyik, a lelkinyomakodást magammal hozom bárhova. Tegnap megmentett az ISteni Gondviselés - de meddig kell még neki vigyáznia rám? Mennyi zavart csajszi bolyong még ,csak ebben a városban?

Könnyed elengancia : világos kék és egy fekete szoknya ami sötétben lobog a legjobban és a legsötétebb alakok figyelnek fel rá. A huszonöt emeletes árnyékában veszélyben voltam, ha nincs a rendőrautó valami akkor ott megszakadt volna. Vígaszul zeng az összes Zsoltár. Áldás illatát érezném, de félek csalódni... mennyi mindenkitől fájt már...talán ez különbség  Isten és ember között...

Szólj hozzá!

2007. május 10. 16:32 - barzoj

A szomorú szemű srác... Tegnap hatott : rám megint , Tásra újként.

Ma a jegyzetbónokból vettem egy Zabhegyezőt, most aztán kiderül  mitől döglik a légy. Az én legyem még él , mert senki nem reagált a filmelemzésre. Nem jól van ez így. Újra el fogom küldeni.

Ma este pedig következzés az Ópium és a Magyar Szakest. Holnap végre haza megyek és keddig vissza se jövök. Korrekt!  Aztán meg térjünk back a vizsgaidőszakba, pedighát nem vagyok ráhangolódva.

Semmitmondás,semmitmondás...szánalom!

Szólj hozzá!

Tobymac tudott valamit...vagy ez már generális?

2007. május 09. 20:40 - barzoj

"Gone"

I told the girl that you should treat her like a lady and
She told me all the things you did and it was shady, man
She said that what you say and what you do are different things
While you were telling me that you were checking out them blingy rings

She said she's had enough
Well, it sounds to me like you're straight out of luck
And she said she's all through
And life's not blowin' her kisses thanks to you

I wanna know, wanna know what you were thinkin'
I can't imagine why it didn't even sink in
They say you never know what you got till it's gone
(Never know what you got till it's gone)
I wanna know, wanna know what you were thinkin'
I can't imagine why it didn't even sink in
They say you never know what you got till it's gone
(Never know what you got till it's gone)

She said she's had enough
So, it sounds to me like your still out of love
And she said you weren't true
And life's not blowin' her kisses thanks to you

She said it's gonna be alright
Cause God made a way through the pain and he opened her eyes
And she said you came crawling back
But after what you did to her she wouldn't have any of that

Szólj hozzá!

2007. május 09. 19:54 - barzoj

Nemtúl jó nap - akartam írni tegnap. De aztán megjavult, tollasoztunk meg Sztalkert néztünk. Ma visszavittem a dvdt gazdájának és jó volt látni : Gellért balettozva lelkesedik, szinte csillogott a szeme amikor mondtam neki ,hogy szerintem is szép volt. Magamra ismertem néhány mozdulatában:)

Egyébként nincs sok mondanim. Bárlenne, bárlenne...elfogyott. Holnap nekikészülök és végre felteszem a nagy kérdéseket a mégnagyobb tervemmel kapcsolatban. Miért érzem ,hogy hülyének néznek az emberek? Helyesbítek: Miért érdekel? Ma Tás főzöttsütött nekünk kajcsit, finikajcsit :) Nem leszek éhes... aludnom is kéne, hol van máraz otthoni napi 12-13 óra? Holvan az otthon? Nagyon hiányzik. Jó sok dolgom lesz.

Tényleg nincs most lényegretörő mondanivaló, ez itt kajaszünet a moziban...vagy a takarítás...sivatag és miegymás.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása