Recap After Use

How did I end up here?

Az én rózsaszín világom

2007. június 24. 23:01 - barzoj

És a nővérem véleménye, meg a valóság...de melyik?

Mai okos : Az embernek úgy kell élnie, amint gondolkodik, mert másként elõbb vagy utóbb úgy fog gondolkodni, amint él. [dt]

Mellé még a vasárnapi tanítás : A megbocsátásról.

Most akkor mihez kezdjek? Mindenkire hallgatok, szóval megszívlelem a nővérem hogyismondjam : ajánlásait. Sose volt testvéri szövetségünk, és most végképp nincs, ahogy pedig a dolgok állnak : már nem is lesz.

Most akkor miben higyjek? Merre tartok? Az a nagybajunk ,hogy ő nem bír egyedül lenni én meg nem bírok nem egyedül lenni. Neki jó (most akkor irigykedem?) nekem meg csak stagnál...A válasz emailjét olvasva (költő:) jeges rémület kúszott a szívembe - mi lesz ha?

Én nem akarom versengéssel tölteni az életem. És nem igaz hogy falak között sorvadok és "rosszá" nevelődöm az egyetem által, végre megtaláltam az érdeklődésemet, végre nem titok már a rejtelmes és mondvacsináltnak titulált művészet. Már nem csak rajzolok...

A tévében egy láthatatlanná vált gorillát élesztenek újra (árnyék nélkül)...basszus.

Szólj hozzá!

A kibírhatatlan természetem

2007. június 22. 13:33 - barzoj

Már tegnap tudtam amikor hazafelé menekültem, hogy erről is születik majd egy bejegyzés.

A kibírhatatlan természetem sodort oda...ide.

A Hungária körút legnagyobb kereszteződésében (Stadionok) ültem a gigászi dugó közepén. Autók ameddig a szem ellát , néhány kamion és közvetlenül a villamos előtt egy busz keresztben a síneken. Zuhogott az eső és villámlott valahol messze, két másodpercekre megvakította a városi fényeket. Én meg egyedül voltam mert otthagytam őket. A felháborodásom miatt értem el a megállóba érkező egyest ami végül tízpercig rostokolt a Hungária sugárút közepén. Hideg volt.

Szólj hozzá!

"Az egykedvűség az a kesztyű amelybe az ördög keze bújik.'

2007. június 20. 19:41 - barzoj

Idézet a Buliszervíz c. filmből és ha így van akkor bizony rosszul állunk.

Vagyis állok : most máris talpra. Hozzunk össze egy bulit maestére, mondjuk ma este! Hiperkarma, a koncert amire anno elindultunk de azóta se jutottunk el . Hát most ideje lezárni ezt a rémesen hosszú utat. Ma már el kell jutnom, miattam. És most ,hogy ilyen komoly spirituális jelentést kerítettem egy alsóközépszerűnek igérkező zépés bulinak, felkapok valami rongyot és lassan el is indulok befejezni egy hosszú menetelést.

Már a bulik előtti optimizmus is elmúlt...minek?

Szólj hozzá!

"Diamonds are girl's best friend"

2007. június 20. 12:12 - barzoj

Boldogok a csalódott és keserű hölgyek mert megvígasztaltatnak az anyagiasság világában. - Bár Jézus erről nem tett említést, biztos igazat adna a jó ügyért folyó harcnak.

Igaz, a Hegyi beszéd nem az anyagi (túl)jólétről szól, de nem fer az ilyen nagy a rányú egyenlőtlenség (nem nézek több Faboulus life of-ot)...

Lényeg ,hogy legyen célod,pofád és tudatod hozzá. Pedig mennyire nem szabadna ebben/ennek a világnak élni!

Mindennapra egy bölcsesség rovatunkat látták...

Szólj hozzá!

A vegyipar gyöngyszeme : Raid

2007. június 19. 18:40 - barzoj

Indul(t) a nyári rovar- és a kutyák miatt bolha szezon is! Ezért ma délelőtt apukával elmentünk Frontlinet venni a kutyáknak , és egy új Raidet mert tegnap sikeresen szétfújkáltam a régit. Az egésznapom a nagy erőgyűjtésről szólt és az utána következő nagytakarításról...idén már valóban minden szándékosan raides (tavaly felcseréltem a Pronto por stoppal és összekentem vele a tévét meg a hifit, és relative az egész szobát mikor is feltűnt ,hogy nem csúszik rendesen a rongy, letekintvén a palackra csak 20 centis betűkkel írták,hogy rovarírtó)...de most vége a kicsiny izeltlábúak bentlakásának, aki azt hitte majd eléldegél az Oroszlánbarlangban az mostanra már halott...

Egyébként kaptam egy új asztalt a Barlangba , többé már nem alszom együtt a laptoppal meg az akadémiai szótárral....

Még hátra van a portörlés, és a torna... Holnap vagy holnap után (esetleg mindkettő) partizunk hol itt hol ott...koncertek meg ilyenek.

csoncsi módon középre tettem a választékot, tiszta Anistonos, vicci

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása