Recap After Use

How did I end up here?

2007. február 25. 12:41 - barzoj

Első egyedüli hétvégém az Újban! Tegnap este átjöttek a csajszik és pizzát rendeltünk meg dvdéztünk, meg hülyültünk és youtubeoztunk is:) MA meg OscaaaaaR!!! jehh , Zsuzsiéknál nézem.

De tekintsük meg a tematikát: csütörtök estig suli,aztán este haza, tali Erikával , szunya nálunk. Pénteken elmegyünk Sopronba, Szombaton Szentendrére és Ócsára egy koncertre! Vasánap vissza Pécsre! Aztán csütörtökön megint buli, hévégén is buli mert Ildinap, és még lehet ,hogy egyik kedvenc győrim is meglátogat! Aztán kedd este valszeg haza,szerdán hajnalban kutyástul Kolozsvárra,és csak szombaton vissza. Egyelőre ez a terv. Kimondottan jól vagyok!

És méééég,kitudja dehh én nem...lehet hogy majdan,de méég nem! Ha még is, majd írok róla. Deh most nem dicsekedek tovább:)

Szólj hozzá!

2007. február 22. 16:23 - barzoj

Csak egy lélegzetvételnyire...

MA a mindenért hiszti érzés vesz körül! A mákszem is hibás! Este ünneplünk, magunkra iszunk...én csak aludni szeretnék,de ma nem fogok. Bárcsak ide tudnám mutatni milyen szép most a kilátás és a fények... Jó itt lakni. Szombaton és vasárnap pizsama parti lesz nálam és Zsuzsiéknál...a vasárnapi igazából oscardíjátadás miatt lesz érdekes:)nem növöm ki, nem én!

Most mennem kell amerikai filmtörire (jeszjeszjesz)

Szólj hozzá!

2007. február 21. 04:12 - barzoj

Najó fiatalnak lenni néha sikerül! Figyelmezzenek csak az időre...hajnalinégy! Nem rég értem haza, a szobatársam rémesen horkol, nem tudok aludni. Nem tudok túllépni!Írok hát! Csak kérni tudom,hogy olyan legyen amilyenre vágyom...Lehetőségek szerint tetten érve próbáltam néhány karcsapással boldogabbra jutni,de boldogságszeretet csak a mában van, vagyis inkább a mostban. Ez a most nem a legjobb pillanat a megállásra, most tova kell futni, a leggyorsabban. Október, százszor sóhajtom még,de nem jött jobb. Sajnálom! De ki kell mondanom, ki kell gondolnom...addig kell gondolnom amég el nem fogy belőlem. De  ő alapos munkát végzett, befészkelt mindenhová és én titokban még fenn tartom neki a legszebb helyet, ahonnan jól látja az Éger-völgyet, ahol végre kényelmesen ülhet... Ki tudhatná ,hol van most ez a gyönyörűség? Igazából nálam bárki jobban tudja. Nem ez a fontos, a rejtély ott bontakozódik ki igazán, hogy vajon magával vitte-e a miénket...a mindenünket, vajon ő is gondol errefelé a csillagokmiatt? Vagyha egyedül marad? Én nem felejtem el...nem én... akartam,de nem megy. Az érzés az ami hiányzik,a takaró alatt volt vagy a hab alatt!Tisztán és homályosan is emlékszem rám. A Fájó Szavakra is...amik már nem fájnak,minden más viszont nem tompult el...a gépemről eltűntek a képeink...

 

de vajon lesz még új?kép?

 

 

Szólj hozzá!

2007. február 19. 16:11 - barzoj

Édes egyszem apukám tegnap kikísért a vonathoz! Villamosokról beszélgettünk és arról, hogy mit fog csinálni ha nyugdíjba megy. Szeretném ha szép idők jönnének neki is és anyunak is. Olyan jó lenne most otthon lenni, tévézgetni velük,meg beszélgetni. Elmenni kirándulni mint réges-régen. Vagy várni az ebédre, amit apu készít. Elmesélni közben,hogy milyen hülyék az emberek és épp ki az aktuális csalódás. Kinevetni mindenkit,...

Az újévem inkább a Fészek siratásával telik. Nem megy fiatalnak lenni. A padon most egy nagyon pici kislány és egy ráncos öregasszony ücsörög kart karbafonva, a két véglet tapasztalatairól beszélgetve. Tudom az elejét és a végét,de a kettő között tátong az Univerzum Fekete Lyuka, a nagy Útvesztő melyben a Minotaurusz sem talál haza, soha többet.Se jobbra se balra,nem tudom és nem is értem. Azt hiszem visszaértem a Sivatagba.

És ez most mellőz minden iróniát ,minden fekete humort. Ez itt az a sivatag ami nem csak az érzelmeimet fújja be homokkal de már az  értelmet is. Metafórikusan gubbasztok egy farönkön a sárgaság legközepén szép estélyiben (azért áldozzunk a stílusnak) és a térdemen könyökölök. Részletkérdés de a hajamat összefogtam és gyümölcsillata van. Mi a megoldás? Elhalványultak az emlékek, hogy mit is kell ilyenkorcsinálni? Azt hiszem nincs kód,nincs szabály , a megoldást még csak most szülik. A vajúdás már nagyon rég óta tart, közben eljutok odáig, hogy megkönnyezem a What about us? videoklipet,és nem lesz könnyebb tőle, és rájövök ,hogy igazságtalanul bántam a kutyámmal, és felsejlik a Fészek. És az a pici kislány a padon sírva fakad: - Haza akarok menni!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása