Recap After Use

How did I end up here?

abortusz

2008. április 24. 12:53 - barzoj

A rendszer miatt el kellett vetetni a kisfilmemet. Pedig volt létjogosultsága...vannak hozzá hasonlók. És most egy szak áll fölöttem félmosollyal: ugye ők megmondták. Hogy ez halva született gyerek. De utálom ezt. Disszidálok és külföldön megcsinálom, ott dívik, itthon kevésbé...itthon mindenki a rokonát véli látni és perel. Csak suttogva : minek?

Így nem születik meg egy polgárpukkasztó, de voltaképp tanulságos és elgondolkodtató film, így nem írhatom arannyal a nevem a végére. Így leszek életemben először alkalmazott egy másikban aminek a szinopszisát sem ismerem teljesen. És tulajdonképpen így nem alkotok semmit sem.

Csak elvégzem a kurzust....

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr476436725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsu 2008.04.24. 19:42:58

a rendszer megbaszhatja, nem hagyják megszületni az értékeket.... majd egyszer megfogod csinálni!! sajnálom, hogy nem jött össze...sztm nagyon jó volt az ötleted

2008.04.24. 22:25:10

jah mint Christina: lesz egy kórházam és telerakom sok beteg emberrel... plusz filmezem őket :D

K 2008.04.25. 09:10:30

erről nem is meséltél..
süti beállítások módosítása