Recap After Use

How did I end up here?

bedarálás

2008. december 29. 10:45 - barzoj

Ha a világ felszínes, neked is annak kell lenni.

 

Mindenki hazudik.

Én is ki fogom próbálni...

Ugyanis rövidtávon igen megéri, és kérdem alássan: ki tervez itt hosszúra? Ha a leghosszabb sorbanállásnak is vége van egy fél óra alatt, felesleges arra gondolni mi történik majd holnap vagy azután.

Ha mindenki, akkor én is...pláne kétszínűségből...

Hazudni már nem bűn többé...hányinger.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr776436619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pöttyöntös 2008.12.29. 14:08:07

Hazudni nem ígéretes cselekedet, s ha némiképp alakoskodón is hallatszik a kérdés csak az mi is az a hazugság. Hazudni emberi csak fáj s mindig ráeszmél a kósza lélek, hogy nem segít még ha néha úgy is tűnik. Egy dolog viszont bizonyos: Ha az életben van miért élni hát az ő: egyetlen Barzojom ki boldogsággal és szépséggel lelendz e véres földtekén (s e sorok csak téged illetnek senki mást) Becsületességed és érzékenységed példaértékű, s ígérem amíg csak élek megbecsülöm, hogy hagytad elveszett lekemnek az egyesülést( a te lelki oázisoddal) Szeretlek!

Hulk 2009.01.11. 12:51:24

Szánalom a köbön csírák. Ez a blog bűnszar.

Pöttyöntös 2009.01.12. 09:35:14

Kedves Hulk! Primitívségedet csak az bizonyítja az egyébként tényként kezelt mértéknél is jobban ,hogy trágár parafrázisaid egy olyan blogra vetíted ki melyet nem lenne muszáj elolvasnod. Mind e mellett pedig ha még egyszer meglátom, hogy szánalmas, maszturbációban gazdag és frusztrált életed itt próbálod kiélni törlöm a kommentjeidet abban a pillanatban, hogy beírtál vagy visszakereslek és írdogálok némi kedvcsinálót csak neked, te szerencsétlen torz atka!

barzoj 2009.01.16. 20:06:42

? ha a hazugságra gondolsz, sajnos az nem megy, pedig a te példád ihlette az első ilyenirányú megfontolásomat pár éve... amúgy meg nem vagyok a hobbitod. paraszt!

barzoj 2009.01.19. 16:44:30

A helyedben nem lennék meglepődve... ha már ilyen barmok is hozzáférnek, mint te. Csoda, hogy egyáltalán olvasni tudsz...bár a szókészleted még nálad is primitívebb...szegény pára.

Statikus migráció 2009.01.23. 13:05:29

Remélve,hogy e név..az olyan kreatív szellemeknek is, mint te kedves Hulk (takony és agresszió szülte gyomnövény) megfelel...mind e mellet utolsó bóját dobok süllyedő hajód felé és mesteri fénnyel jelzem, hogy nem virgonckodhatsz itt már tovább soká...mert senkit sem érdekel szerencsétlenkedő, korai magömléssel telt, pöce szagú életed! Valamint megkérnélek, hogy keres olyan a te szellemi szintedet inkább megérintő blogokat melyek egy elárvult léleknek boldogságot adhatnak...mondjuk egy társkereső site... vagy valami

Zsu 2009.01.24. 14:31:34

töröljétek simán ki hulk kommentjeit, aztán csá. barzoj ez a Te saját blogod. sztm nyugodtan megteheted. :))
süti beállítások módosítása