Recap After Use

How did I end up here?

2009. március 06. 12:57 - barzoj

Hogy van az, hogy a világ két különböző féltekéről jövünk és mégis annyi a közös bennünk.

Rendesen soha nem is találkoztunk volna. Véletlenek sorozata. Meg az az infarktus közeli állapot amikor először láttam. Felismerés? Nem dobálóznék ekkora szavakkal... még. Minden itt van amit kívántam, kivéve Frodót de az perverz lenne... és a koliszobák kicsik.

Szóval minden itt van. Állapotok. Fokozatosság és rohamléptek. Képtelen vagyok felfogni, hogy mi jön, mi jöhet ezután? Halvány lila sincs... Lehet igaza van Dórinak és tényleg megbakkantam, lehet, hogy a hormonjaimnak van igaza és abba hagyhatnám a hazárdírozást meg a szerelembe esést a szerelemmel.

Merthogy mondtam, hogy nem akarok összeköltözni, aztán nem úgy lett. Meg már nem is úgy volt. Aztán azt is mondtam, na már nem is emlékszem, de a kijelentéseim között szerepelt az "én mindig szerelmes vagyok a szerelembe". Ami azért nem működik mert az újdonság varázsa csak bizonyos kor alatt érvényes. De a kor előrehaladtával elmaradnak a kések. Nem fáj, pedig néha szar a helyzet. Aztán rájöttem magamtól, hogy ő nem olyan gonosz, nem az. Mert az egész nem ugyanaz mint a régi dolgok. Ez valami hét emelettel feljebb lévő dolog. Nem tudom, hogy képes leszek visszatalálni a földre. Az, hogy nem akarok, már réges rég bizonyos.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr216436563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(: 2009.03.06. 22:11:54

(: olyan jó (: örülök neked (: (:
süti beállítások módosítása