Recap After Use

How did I end up here?

2009. március 27. 09:01 - barzoj

Happiness...hard to describe. It's a temporary thing, comes and goes whenever It wants. Changing like the way of the wind, and you are not able to chase It because It's faster than you.

I can feel down from so few...and I'm so sorry about it. And you are right, If I am the painkiller, the extasy and every other sintetic happiness for you, I shouldn't complain anymore. But It's a part of my nature, that covered things can hurt me. :(

Anyway, that strange alcohol, the doss with you and the beautiful words helped a lot, especially the words.

Chris Martin knows better:Now I never meant
To do you wrong
That's what I came here to say

But if I was wrong
Then I'm sorry
I don't let it stand in our way

As my head just aches
When I think of
The things that I shouldn't have done

But, life is for living
We all know
And I don't wanna live it alone

Szólj hozzá!

2009. március 26. 19:31 - barzoj

Egyre másra azon kapom magam, hogy semmit sem értek... aztán meg részletekben-darabokban jön az értés és sorra elmarad újból. Végül minden falattal könnyebb lett egy kicsit, ahogy nyeltem őket a könnyeim is velük süllyedtek. Mindenkinek igaza volt, Anyunak , hogy nem irányíthatok mindent, Zsanettnek, hogy most aztán tényleg mindent feltettem arra a bizonyos egy lapra, Bercinek, hogy végül úgy is minden rendben lesz...

És értem, hogy mit mondott annak idején Edina amikor abban a gyönyörű napsütésben lovagoltunk haza, a két pej kancán. Azt mondta magáról, hogy ő nyitott... nincsenek semmiféle titkai, bárki bármit tudhat róla, de kicsit aggódik mert vele nem mindenki ilyen. Akkor csak sejtettem, hogy olyan akarok lenni mint ő, most meg már tudom, hogy pontosan olyan vagyok. De az az igazság, hogy ha máshogy lennék , valószínű ,hogy ugyanannyi fájdalmat okoznék magamnak mint most...

Tényleg nincsen több kés. Nem kell megerőltetnem magam. Éppen annyi bajom van amennyit elbírok és végső soron ez jó...

Amúgy meg a pokolba a titkokkal, itt van nekem közel négy év betűbe rendezett titka amit Ő soha se fog megérteni...talán nem is érdekli, talán nem is akarja. Ezek itt mind az enyémek. És ez vígasztal, ha őt is amit megtart magának...

Hiányoznak azok a hétvégi nyeregben töltött délutánok. Gyerekként olyan jól szórakoztam, és manapság azzal töltöm magányos óráimat hogy felidézek ezekből a korokból. Ezért járok újra futni, ezért gondolok olyan sokat az öttusára.

Ami pedig nagyon is igaz, az az: hogy gyáva vagyok. Mindenki az. Néha nem is tudom mi hajt. És most annyira elfáradtam...azt hittem a napom lesz nehéz, de kiderült, hogy a kora estét nem fogom tudni kezelni. Irigy vagyok és kiváncsi és ez a kombináció sok problémát szül... és rengeteg, rengeteg fájdalmat.

Szólj hozzá!

ps

2009. március 23. 14:27 - barzoj

I am happy. I am. Painful, endless and "makes you fly" happiness! I don't jump. I'm slow (just think about the cases when you tried to surprise me :) I am fine,happy and I am in love.

But... She could never sink to fog as I did that time... I was mourning the unhappened things. She had that three years with you, I had nothing with him, just fake hopes.

I felt pity about myself, but I had risen above it.

You know what? I would be happy If I got three years with you. I'm trying my best to get it. Actually I'm giving the hope and you stand it.

But you are trying to be correct, again. And i'm so glad that I have a part of this desicion, somehow I made you to choose this. (and It's wow). Anyway, If You say you are honest with me, okay than I believe you! I'm gonna believe your every single word, I've decided you deserve the naive-me.

And I hope my luck is never ending...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása