Recap After Use

How did I end up here?

Út a Vadonba

2009. február 08. 12:08 - barzoj

Nem volt még időm elgondolkodni az Út a Vadonba filmen.

De tényleg. Tegyük most félre Sean Penn idealizmusát. A film több fontos kérdést is felvet. Elkeseredett éveimben százszor elképzeltem magam Alaszkában vagy a jungelben egyedül. Százszor ha nem többször és annyira hivogató volt. De a sok igazság mellett megfogalmazódik az, hogy ha nem szeretsz: semmi vagy. Ezt a Bibilia is kijelenti, és én is, azzal a huszonegy éves tapasztalatommal. Rájöttem, hogy soha nem tudnék a világtól teljesen elszakadva élni. Lételemem az emberi kapcsolatok, még hogyha emberszeretetről nem is beszélhetek, mert nincs bennem...akkor is.

Alex Supertramp pedig két év alatt leélte a maradék életét, csak mert menekült a családból és a társadalom által támasztott konvencióktól. Meg tudom érteni. De nekem fájt, hogy ő ebbe bele halt.

Azt hiszem minden embernek van meséje. Több is akár, az életszakaszokat tekintve. És mindig rá kell találni, hogy hihessen benne, hogy ez tovább lendítse a nehézségeken. Az olyanoknak mint én , ez a lételemük. Az ilyenek mind építkeznek hallott és látott de számukra mindenképp kedves dolgokból. Nem tudnék csak úgy lenni, hogy ne gondoljak rá. Nem tudnék élni enélkül a destruktív világ nélkül, nem akarnék nem a része lenni. Ugyan az vagyok mint bárki más, és ez meghatároz engem, rendbe tesz. A rend pedig békességet hoz.

Azt hiszem jól mozgok a nekem megadatott térben. Nem kell többé az amishokra gondolnom, azt hiszem. Nem gondolhatok szökésre minden egyes fájdalomnál. Kalandra igen, de nem menekülésre. Remélem az élet élvezete és átgondolása szorosan összefonódik bennem...nagyon remélem.

Szólj hozzá!

2009. február 07. 19:58 - barzoj

Ahj, nem akarok felhagyni a dokumentálással. Ez az egész azért van, hogy ha  emlékezni már nem ,de olvasni még tudok akkor lássam mik történtek úgy amúgy...bakfis koromban.

Mystery Jets megy. Kaptam. A nyolcvanas években érzem magam és a gimiben, szülők nélkül.

Vadul zuhog a hó. Megint kéne az a sok kutya. Vagy ezegyszer egy pár síléc. Ki kéne próbálnom a cross-country síelést .

Legyen melegebb, mert most nem tapad a hó. Pedig hóembert akartunk építeni.

Szólj hozzá!

2009. február 06. 11:00 - barzoj

Holmi hangos zene üvölt, jól elnyomja a lelki zörejeket.

Sötét van és vége...

 

Teljesen máson jár most az eszem, és az , hogy mennyi tennivalóm van, meg sem számolom. Nem tettem rossz lóra, csak máshogy alakult minden. Méltó büntetésem meg lehet majd a kitaszítottság és az egyedüllét. ok, vállalom... 

Szólj hozzá!

2009. február 03. 19:18 - barzoj

Nem csinálok semmit...és ez annyira kiborít. Tök nevetséges.

Nem tudom mi okból nevezhetném fontosnak a munkámat. Lassan én is mondvacsinálttá válok. Azt pedig nem ér. Itt kínlódok a semmivel, de legalább jó a háttérzenéje. Nem hoztam ceruzát, például. Így nem tudok rajzolni, és nem tudok jelölgetni a szuperfontos szakirodalomban. Nem hoztam tiszta papírt sem. Ja papír...

Lemegyek a nagy bevásárlóakármibe. Erre nincs papírzsebkendőjük. Télvíz idején, midőn meg is fáztam... Szánalom.

Tegnap kínomban megnéztem az egyik amerikai romantikus filmet amit abban a szuper-zsebkendőnélküli marketben vettem. És rá kellett jönnöm, semmi sincs úgy az életben , ahogy a filmekben...vagy az én forgatókönyvírómnak nincs humora.

Most szeretnék máshol lenni...

Szólj hozzá!

Taps?

2009. február 03. 10:35 - barzoj

 Átlag / kredit adatok 

Hagyományos átl.: 4.56
Kredit index: 5.37
Korr.kr.index: 5.37
Súlyozott átlag: 4.60
Teljesített kr.: 35.00
Felvett kr.: 35.00
Göngyölt kr.: 153.00
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása