Recap After Use

How did I end up here?

adok-kapok, kerek-veszek

2010. május 22. 10:33 - barzoj

Ma azt merte kerdezni, tudom-e mit jelent az, hogy bittersweet. Pfff... az olyasmit en talaltam fel. Sot mitobb, en magam is abbol vagyok. Sajnos-szerencsere.

A Mate oldalan lattam kiirva (Cs. Mate, hogy elkeruljunk mindenfele felreertest) egy Hiperkarma reszletet...igy elkapott a nosztalgiavarazs, es youtube-on keresztul keresem a tizes eveim veget. Az nem is annyira igaz, hogy elfelejtettem az emlekeimet. Mitobb O maga kenyszerit ra, hogy vissza vissza menekuljek, mikozben a PARTNER setesutan igyekszik kidobalni a sajatjait az ablakon. Talan fel, hogy eret vagok, vagy csak konnycsatornakat. Vagy fel attol, hogy elsetalok es nem jovok vissza soha tobbet.

Minden amitol en feltem, mar reg megtortent... es vissza vissza jar kiserteni, esofelhoket hozni. A lovas sport, az egeszsegugy, a media es ugy amugy minden a penzrol szol... multunk konfliktusainak szulesznoje is financialis eredetu. Rendkivul szomoru.

Megis elobb utobb az osszes sotetben leselkedo, hizelgoen felmordulo szukanak el kell tunnie! Muszaj! Mert nekem sincs senkim...senkim, csak az a 23 kilo amit magammal hoztam. Marpedig, komaim, azt elmondhatom, hogy ez igazan csekelyseg abbol az eletbol amit viszont otthagytam! 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr636436385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én 2010.05.22. 19:50:07

Hát...az új világ szépségéhez képest elég keserűek ezek a sorok...

barzoj 2010.05.23. 01:22:36

skype?????
süti beállítások módosítása