Recap After Use

How did I end up here?

2015. május 12. 15:02 - barzoj

Folyton éhen lenni, de olyan ételt még nem tettek az asztalra amely enyhítené ezt a sajgást... Így érzem magam minden nap. Hogy ne hagyjam ezt teljesen elharapózni, feltekerem a hangerőt, nyeregbe ülök néha és most pedig rokon lelkeket keresek a bús Magyar költészetben.

Hálás vagyok az iskoláimnak azért, hogy anno rám erőltették a Magyar Irodalmat... fene nehéz sorom lenne most nélküle szavakat keresni a bennem pangó ürességnek.

J 

József Attila

Reménytelenül (részlet)

A semmi ágán ül szivem,
kis teste hangtalan vacog,
köréje gyűlnek szeliden
s nézik, nézik a csillagok.

Szólj hozzá!

2015. május 12. 15:01 - barzoj

A kezdeti letargia után gyors orvossághoz fordultam. Lovaglás. Július ota minden héten kétszer...

Ali szerint a lovak nem tudnak mindent helyre tenni, de ahogy a jelen helyzet is bizonyítja, elég sokat segítenek.

A többi pedig...

abandonment issues 

Szólj hozzá!

quarter life crisis

2015. május 12. 14:59 - barzoj

Késő este fele gondolkodóba estem megint (ez mindig olyankor történik amikor régi magyar zenéket hallgatok)...

Mindenki aki fontos volt 17 éves koromban, mar felnőtt es tovább lépett. Senkit nem fújt messzebbre a szél mint engem, mégis én érzem úgy néha, hogy egy nap sem telt el azóta. Édes keserű, nehézkes érzés ez a szívben... vágyódas valami után ami már sosem jön el. Kisértet ami megtalál a régi zenékben, képekben, emlékekben.. Időutazás.

Így lettem közápiskolai tanár. Sosem szakadtam el a tizenévesek világától, mitöbb elkeseredetten keresgéltem egészen eddig. Ez is egy fajta tartozni akarás csak az a rohadt szél a világ másik végére fújt. Ez nem igy lett megtervezve, dehát Isten végez.

Ha az utóbbi 27 év így felkavar, hogyan fogok még ötvenet kibírni. Es bár itt vagyok, én vagyok es feljebb törekszem (-kinek az értékrendje szerint, ugyan???) az élet üresebb mint valaha... elvesztette az izgalommal vegyes várakozás érzését ami ébren tartott mióta képes voltam emlékezni az álmaimra.

Mi van ha életem legjobb éveit leéltem már? Már nincs semmi új, ismeretlen kihivas, új szerelem...mi van ha most már minden igy marad, örökre ?!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása