Recap After Use

How did I end up here?

2005. július 24. 23:02 - barzoj

Dehogy is nem kibirhatatlan! Sikitva menekülnék,ha lehetne...

Egyébként tegnap voltam Erika meglepetés buliján,és tök jo volt! Most meg nem rég értem haza mozibol,teso elnézte a műsort és Batman helyett Star Warsra mentünk...mindegyis: jo volt látni! Pont mondtam Erika barátosnémnak az éterbe: lehet hogy az én igazi szerelmem a mozi,és ha ez így van boldogan kötöm össze vele az életem :)

Erikával még a nagy vallási kérdéseimről is vitatkozunk! Hajmeresztő kérdéseim vannak! De olyan hihetetlen, hogy léteznek emberek akik elhiszik...de mit? miez? és ha nincs is? és tűz várna a kétkedőkre?...Azt hiszem rosszul járt a világ hogy anyuék kiskoromban nem rugdostak el hittan órára...Így sajnos nem lettem rendre beoltva,és láss csodát: mára öntudatra ébredtem!

És kérdezek,ellenkezek,kétkedek! És vajon haragszik rám ezért valaki oda fent? Vannak odafent? Nem hinném hogy azon aggodnak én mit hordok a fejemben,de ha még is,szegények! a Megírt Válszok sem lesznek elegendők nekem...Miért is lennének ha magam formálhatom őket, és ezt teszi bárki aki látja!És ha én sokbol sokat nem hiszek,mért sértek vel mást? Mért ez huz falat ide?

Ki az igaz hivő? és ki nem? olyan sokan vannak akik annak látszanak,de közben más életet élnek...de szerintük megusszák mert a homlokukra van irva : hivő...

Senki nem tart ezen a világon a Greatest Igazság Beöntéstől? Szerintem aki határozottan tudja mi vár rá,szoval sztem neki tartania kéne...

Szólj hozzá!

2005. július 20. 21:02 - barzoj

Hát...talán mégsem olyan kibirhatatlan a kibirhatatlan! Ma el kellett vinni az unokahugimat moziba :) A mozizáshoz értek... Hát uncsihugi tíz éves, egyértelmű volt hogy: Madagaszkár! és tök jo volt,bár én amugy is elég infantilis vagyok, Melinek meg nagyon tetszett...Csak a kóla hamar átfolyik az emberen,és alig több mint félidő után huginak mennie kellett, igy átverekedtük magunkat a soron,és két perc mulva vissza...de a lényegről nem maradtunk le!

Most meg itthon feldult itthon! hiányzik a szobám! Holnap meg hajnalban megyünk a Balatonra! Urég! most jut eszembe: Balaton! van ott valaki (most sírjak vagy nevessek?)...na ki dolgozik a Beach Houseon? na ki? hát hüüha! ő! (no pánik, hiszen mért pont siofokra mennénk???)...

Na pánik hangulat: oszolj!... ugyis a család szerető körében leszek...Család???, előre látom,ha össze akadok a díszpinttyel és a Család körülöttem lesz, kezdhetek ásni, jo mélyre!Na mindegy... egy a milliohoz hogy összefutunk (mélyről feltörő őszinteségroham: jo lenne azért látni )

Most lépek is mert más is vár a kedves szántogépre...nálunk már csak ien sietősek a dolgok...meg mint emlitettem a kola: csakn álam tovább tart átfolyni...de már érzem a jotékony hatást :D

Szólj hozzá!

2005. július 19. 13:30 - barzoj

A tegnapit felejtsük el! a bejegyzés megmarad,majd jo lesz visszaolvasni. De a kérdésre sikítás szerű NEM a válasz! Valoszinüleg bennem van a hiba,mondhatjátok hogy megrögzött szingli vagyok,ez se érdekel! Egyszerűen nincs itt az ideje ennek, vagyis inkább nincs itt az az ember aki kellene... Lehet hogy nem is született a világra olyan aki megfelelne most... Jobb is igy,egyelőre!

Can1t turn back the Hands of Time (ezt hallgatom most)- de ki akarja vissza fordítani? Szép volt,szép volt...De elmult! És jajj mi vár most rám: egy hét kín és gyötrelem...aminek egy része eddig is jelen volt! Apu olyan mélyről jövö gyűlölettel tud hozzám szolni,hogy én is megutálom! Mindez az egymás mellett elsiklo kommunikácio miatt van! Nem ért meg engem,nem tudom mit hisz rolam,az kép amit rolam alkotott biztosan nem egyezik az eredetivel! Egy barom akinek semmi érzéke a művészethez! Aki csak azt akarta hogy sportolo legyek,és lettem volna,ha nem erőlteti olyan nagyon! Földhöz ragadt,nyers ember! És nagyon haragszom rá, már két éve lassan... És érzem,hogy anyu is, és egyébként még sokan! Dühít a jelenléte, és a nyomor azért jön mert egy fél ora mulva megy hogy haza hozza a rokonait, plusz négy embert akik nagyjábol pont olyanok mint ő... Csak parasztok, Parasztbajuszországbol jönnek! És valaki kegyelmezzen,még a szobámat is át kell adnom, a legcsöppebb szoba az egész házban és elveszik tőlem,kitudja hány napra/hétre. Tele van a titkaimmal,a kis mütyürjeimmel,képeimmel,velem! és kitaszitanak! Most is le lettem baszva apám által ,hogy ennyit nem bírok elviselni! De nem is tudja hogy nekem mennyit kell elviselni! Mert nem lát az orránál tovább, és az ahogy hozzám szol... vagy tiszteletlen barbár modon,vagy haraggal! Észre vehetné hogy felnőttem, a durva tréfái már elborzasztanak... És undorít hogy ilyen vaskalapos! A barátnőmhöz is alig engedett el, teljesen meg van gágyulva!

Amire most szükség lenne: hogy üvölthessek és üthessek,mert érzem hogy feszültség a torkomat mardossa de nem tudom kiengedni... Gyűlölöm ezt! A helyet ahol élek szeretem,de akikkel együtt kell élnem, néha nagyon elkeserítenek...Itt jön megint kedvesapám a képbe,annyira el akar tántoritani a céljaimtol, szrinte legyek rendőr vagy valami közalkalmazott, és nem képes elhinni a maroknyi agyával hogy nem erre születtem!  De ha tudná hogy tegnap milyen jot Martiniztünk a Barbival...ő kényszerít erre...én mondtam hogy mindig őszinte leszek vele, de lehet? Nem! És előbb utobb a hazugság tengerére sodordunk!

Ujabb roham: én nem akarok ide rokonokat, ha csak a női rokonra gondolok- az őskorbol maradt ránk! Igazi parasztbajusz,kivül belül hamísitatlan mezitlábas tehénfejőszörnyűség... tehetségtelen beszédkézséggel,és rém arccal! Valaki mondja hogy tulélem,mért találták ki az üdvözléshez a puszikat? minek kell puszit adni annak akinek nem akarunk! ezt is gyűlölöm! _Mindent, üvölteni akarok!

Szólj hozzá!

2005. július 18. 11:52 - barzoj

A great (grét) hír: tegnap hívtak Tóalmásrol,és csoda van hely hatodik hétre,ugyhogy megyek segíteni :) bár az orvosi papirokkal nincs minden rendben,elkutyulták őket,de segáz! szerintem meg lesz oldva... Ma este meg buli lesz! végre ihatok is mert befejeztem a gyogyszer szedést, ja meg előtte még menni moziba :) ne is kérdezzétek mit nézünk meg, anniyt mondok hogy láttam már,de nem a Constantine . Viszont akivel megyek ,na ő még nem látta. Szegény pára alig jött haza Olaszbol és már el is cibálom moziba...

Szoljon ez a blog most rola: Egy éve kezdődött ez is (mint sok minden más)... összejöhettünk volna,de nem akartam,vagy nem tudtam...most sem tudom mi volt akkor velem. Egy suliba járunk, és annak ellenére hogy eléggé helytelenül tettem amit tettem,nagyon jo barátok maradtunk! Végzős volt,tehát szalagavató is volt és megkért hogy táncoljak vele...egy féléven keresztül készültünk a keringőre...A félév alatt annyi minden történt, veszekedés kibékülés,kavarás...Aztán megismerkedtem a barátaival,sokan probáltak rábeszélni hogy probáljam meg...de ettől még jobban nem akartam! Szalagavato után alig szoltunk egymáshoz...ELkezdtem a békejelezni meg minden, uj emberekkel kerültem kapcsolatba ,akkoriban szenvedtem a "hüha"tól is (ha értitek mire gondolok), és nem sokkal ez után következett az ujjab pofon egy péksütemény képében (ő is személy volt...) De mivel a második csalodás az első után jön,a tapasztalatok miatt nem engedtem magam ugyanugy szenvedni,vagyis inkább agyamhoz kaptam és kerestem a kiutat...És akkor is ott volt,és ha kértem eljött velem bárhová (és lássuk be a Constantinet is vele láttam először:)...Na akkor jutott eszembe a régi sláger ujra: mi lenne ha mégis megprobálnám... és most is ezen filozok, és most is moziba megyünk (talán elcibálom este bulizni)... Igazibol azért gondolkozom ezen,mert ugye régen felépítettem magam köré egy falat (szerintem meséltem), és csak az jöjjön aki képes átmászni,törni vagy bármi...ha körbe nézek,ő az egyetlen kitartó és mondjuk ugy határozott személy! (Toti ha olvasod,léci ne mond el neki! ugyis tudod kiről beszélek,és ne is szolj neki hogy van blogom...bele halnék ha ezt látná!)

Szoval lehet hogy egy probát megér,vagyis nem tudom,lehet hogy arra lenne szükség hogy valaki helyrerázzon...Ugysincs olyan ember aki tökéletesen tudja hogy kell bánni velem,kár is várni rá!és egyébként is minek?egyesek vacakolnak a távolság miatt, volt olyan akit ez sem tartott vissza...mások nem ismernek pedig ezt hiszik!és néha hiányoznak,de tegnap is megmondtam,nem kell többé az hogy feleslegesnek érezzem magam...Még a végén elhiszem hogy képtelen vagyok komolyabb érzelmekre...

olyan komolyakra mint pölö a szerelem

Szólj hozzá!

2005. július 18. 07:28 - barzoj

Ma van lehetőség ujra! és ha akarja akkor nem fogom elszalasztani...elegem van a gyenge és gyáva emberekből. Többet én sem leszek az! Nem várok örökké, csak könyörgöm ezek után eszébe se jusson meggondolni magát,mert amég az én életem rendeződik,ő egy rossz döntésével ujra tönkre teheti! Ha bárkit érdeklek,itt vagyok, olvashat rolam! De ezek után ő hagyjon  , ne is lássam! Ha picit visszatekintünk, a határozatlan emberek miatt volt nagyon sok bajom...nincs szükség mégegyre,veleszemben olyan leszek mint amilyen ő lenne,gyenge és a könnyebbik utat választom! Még egy időszakot nem fogok asszisztálni mint azonsosítatlan kapcsolat egyik fele...Elég volt!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása