Recap After Use

How did I end up here?

pity-pangás

2008. május 22. 18:48 - barzoj

Általában mindig néhány ponton múlik és mindig a nehezebb csoportot kapom... ez valami születési rendellenesség.

Maradtam még egy estét, hogy mulathassunk kicsit. Lenny Kravitzet hallgatok, elég nyálas de most valahogy illik ide. JA mert rendet raktam, kicsit. áhh szánalom, majd írok ha lesz miről :D

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr676436703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én kirsztián szűcs 2008.05.23. 23:02:32

ugyanez van ittis na nem lenny kra vicc hanem pity pangás persze tanulok is elvileg ma épp igen de van egy olyan cipőm hogy ha meglátod kirögösz majd belátod hogy atomzsír. limitált is. emlékszem ám hogy a vansed(vans volt?) limitált volt abben a színben ezt még nagyonrégen mesélted amikor elmentünk csepelen a kutyával, Te gördeszkán én meg gyalog. :)

barzoj 2008.05.24. 10:29:52

ó igazából nem van olyan nagy pitypangás...csak még nem merek írni róla:) de neked mindenképp mesélek majd! csak jönnél ma kaukázusra vagy holnap supernemre...nah?

k 2008.05.24. 12:29:11

nem úgy megy az Veled szívesen találkozom csak tudom hogy nem tudnám azt mondani 1,5 óra után hogy rohanok vissza tanulni :) most pedig kritikus a dolog annak viszont örülök hogy nincs pitypangás mégse
süti beállítások módosítása