Recap After Use

How did I end up here?

Csütörtökön leadhatom az indexeket...

2008. június 11. 10:56 - barzoj

Ma van hivatalosan a nyár elsőnapja (mert Őt is megvártam).

Az utolsó UVm 3 lett ami jónak mondható, szóval akkor mától kezdődik életem egyik legtömöttebb nyara. A programok eddig imigyen alakulnak:

Szombaton hazaköltözök, aztán megünnepeljük a szülinapját, aztán kezdődik a Fishing on Orfű. 26.-án majd kulminálnak a dolgok mert ingyen Zagar és 30y koncert lesz itt, tanyabuli Ott és Anyuka szülinapja... Júliusig feltűnhetek az ország bármelyik pontján, de Júliustól kezdődik a Volt, utána megint akárhol lehetek egészen 21éig amikor is a családdal Horvátországba megyünk Augusztusig. Augusztusban kirúgom a manduláimat, mert elég volt belőlük 20 és fél év... Szeptemberben úgy kéne összehozni Jordániát hogy hazaérjünk Coldplayre. És akkor kis késéssel elkezdem az utolsó szemeszteremet Pécsen. Megfogadtam, hogy azalatt a félév alatt legalább kettőt élek majd, aztán távozom stílusosan a Tajgára, hogy megírjam a Szakdolimat és sajnáljam magam északon...mintha menő író lennék alkotói válsággal aki a leghidegebb tengerpartra száműzi magát.

A többi előrevetítés homályos és valószínűtlen, de ezen a nyáron nagyon nagyon sokmindent kell megtennem. Például nyaralok majd Mohácson és nyaraltatok Szigetszentmiklóson. Teljesen másképp kezdem el mint tavaly...nincs parlagon heverészés. hm.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr106436677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsu 2008.06.13. 14:13:02

engem is nyaraltathatsz majd :)))))

barzoj 2008.06.13. 14:34:28

alap jöhetsz júliusban és augusztusban is... augusztusban hozhatsz húslevest a kórházba :DDDD

kresz 2008.06.14. 00:23:34

aztmondtad nemírom a blogomat tényleg nem de úgydöntöttem, hogy ha már megmaradnak álmaim mostanában azokat fogom leírni és mivel közük van a valósághoz azt is fogod tudni mi történik velem na milyen ötlet? azért itt írok mert ez ilyen menő hogy blogsociety és webkettő na mindegy érted ez lett a címe http://alomblog.blog.hu/ tudom hogy gáz mert lehetne egy macska Alommal foglalkozó blog is de éjfélkor ennyire tellett úgyis a pallérozott stílusom miatt fogsz visszajárni :D na csek it át

Zsu 2008.06.14. 01:55:27

áááá, baszki ezen már én is gondolkoztam, hogy az álmaimat blogra leírom. sztm fasza ötlet barzoj: nah az én húslevesemmel igen rosszul járnál :DDD

kresz 2008.06.14. 11:11:04

a színt a legegyszerűbb lecserélni a sablonok közül viszont ez tetszett nem poénnak szántam de Te még a nemlétező poénomat is megértetted :D Zsu: Ennek a blogolásnak valahol a nagy közösségépítésben lenne a lelke, emiatt talán hasznosabb lenne ha mások beteg álmait is összegyűjteném. Ezen morfondíroztam tegnap este. Ha van valami tuti álmotok felteszem azt is.

barzoj 2008.06.14. 11:13:31

minap megkérdeztem PEtit: Álmodtam vagy télleg eltörölték a vizitdíjat? A dokinál már bizonyossá vált, hogy nem álom volt... jó de tudom ez nem ér. Mindenképpen értesítelek róla ha olyan álmom lesz ami illik bárhova is közösségéptési szinten.

kresz 2008.06.14. 11:43:34

lecseréltem ideiglenesen a rózsaszínt további megbotránkoztatások elkerülése végett jelentem barzoj kapitánynő

Zsu 2008.06.14. 19:16:15

oké kresz, ezután bombázni foglak az "álmomat leírós" emailekkel ;))
süti beállítások módosítása