Recap After Use

How did I end up here?

zsepi-mese

2008. augusztus 04. 11:50 - barzoj

Az a zsepi számított... jelentése volt. Vagyis inkább ő maga volt a jelkép. Nem volt az az igazán jófajta, egy állomáson vették , nem is ez a lényeg. Hanem az , hogy nekem vették, idén...és akkor történt meg először az évben (maga a vacak zsepi miatt), hogy igazán, követelés nélkül figyeltek rám. Szántak rám egy csomag zsepinyi figyelmet, mert nálam sosincs és akkor még beteg is voltam. Ez volt a jól eső érzés. És maradt meg mindaddig amég mit tesz Isten, éppen figyelmetlenségből használták el (mások), a félretett emlékzsepit...

pedig külön kértem, hogy ne...

Ennyit az eszmei értékekről, és azokról akik sokmindent először tettek ebben az évben miattam...a kedvemért...vagy csak úgy...jóságból.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr86436661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttyöntös 2008.08.10. 21:11:10

Emlékezetből él az ember s reméli a fogvacogtató estéken mikor a kandalló lángja túl messze van ahhoz, hogy bevilágítsa a rettentő sötétséget, hogy körbeöleli és nyugtató melegséggel tölti fel. Fájdalmas ha valaki tönkretesz egy emléket őrző tárgyat még ha véletlenül is...de az ember miután lesöpörte orráról a könnyeket mert azok már túlságosan csiklandozzák azt rájön, hogy az emlékek belül éltek és élnek, legbelül. S ha a lelkünk megfázik netalán, ott lesz majd a zsebkendő, hogy segítsen…(ez olyasféle bocsánatkérés szerűség)
süti beállítások módosítása